• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

As Reala i djevojka opljačkani i drogirani na Ibici! Jeziva ispovijest - "Bila sam polugola, ukrali su nam 10.000€!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Urugvajac Federiko Valverde i njegova djevojka Mina Bonino imali su užasno iskustvo tokom godišnjeg odmora.

 Fudbaler-Reala-Valverde-i-devojka-opljackani-i-drogirani Izvor: Instagram/minabonino/printscreen

Fudbaler Real Madrida Federiko Valverde i njegova djevojka Mina Bonino otišli su na godišnji odmor na Ibicu, ali kako kažu, taj put im se pretvorio u noćnu moru.

Kako je otkrila argentinska voditeljka i partnerka poznatog fudbalera, oni su na tom odmoru bili drogirani i opljačkani!

Valverde i Mina imaju i dijete, a Argentinka je riješila da se o svemu oglasi na Instagramu i objasni šta im se dogodilo. Kako je napisala, ona sumnja da ih je drogirao kuvar vile koju su iznajmili.

"Kad smo došli u kuću, kuvar je već bio tamo. Rekao nam je kako trenutno ima samo jedan ključ od kuće i da će ga zadržati kako bi ujutro mogao da uđe u kuću i napravi nam doručak, a da nas ne ometa. Sljedeće jutro nisam mogla da ustanem iz kreveta, sve mi se vrtjelo, povraćala sam", napisala je Bonino.

"Sat kasnije sam se jedva podigla i spustila u prizemlje, gdje su nam koferi bili ispreturani. U bunilu sam nekako našla novčanik, ali bio je prazan. Ukradeno nam je 10.000 evra iz njega. Onda se pojavio kuvar i rekao da je sve tako bilo kada je on došao u kuću."

Kuvar je zatim nestao, a Valverdeova djevojka kaže da su ona i Federiko otišli na testiranje na opijate u bolnicu, jer su sumnjalu da im je kuvar tokom večere stavio drogu u hranu. Isto su pretpostavili i u agenciji koja im je iznajmila kući. Ipak, nalazi na kokain, marihuanu, ekstazi, amfetamine i antidepresive su bili negativni.

"Najgore mi je što je neko dirao moje privatne stvari i očito me vidio polugolu dok sam omamljena spavala", napisala je Mina Bonino na kraju objave. Ovo je Mina, djevojka Federika Valverdea:

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC