• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan našao pojačanje - stiže "bonus" sa Banovog brda!

Novi igrač Partizana u narednim danima trebalo bi da postane Kristijan Belić.

 Partizan dovodi Kristijana Belića Izvor: MN PRESS

Partizan je otvorio novu sezonu ubjedljivom pobjedom 4:0 protiv Javora u Ivanjici, a sada su napravili još jedan važan korak - i to u prelaznom roku.

Crno-bijeli su pronašli rješenje za poziciju zadnjeg veznog i u svoje redove bi trebalo da dovedu Kristijana Belića, javlja "Telegraf".

Fudbaler Čukaričkog trebalo bi da postane šesto pojačanje Partizana u ljetnom prelaznom roku, pošto je 21-godišnjak procijenjen kao pravi izbor za rješavanje pozicije koja ostaje sve upražnjenija u Humskoj.

Marko Jevtović je otišao u Tursku, uskoro bi u inostranstvo mogao i Saša Zdjelar, pa će crno-bijelima jedina prava opcija na mjestu zadnjeg veznog ostati Ljubomir Fejsa.

Partizan je pronašao Kristijana Belića kao rješenje za taj problem, a radi se o mladom reprezentativcu Srbije koji je rođen u Belgiji. On je ponikao u OFK Beogradu, ali i na akademiji engleskog Vest Hema. Belić je 2019. godine prešao u Olimpijakos, a prošle godine je kao slobodan igrač stigao u Čukarički.

Ipak, brine što je na Banovom brdu prošle sezone upisao samo 13 nastupa i tek nešto više od 400 minuta proveo na terenu. Dolazak Belića biće posebno važan jer je rođen 2001. godine i ispunjava uslove za "bonus" igrača, pošto je to pravilo bilo potencijalni problem za crno-bijele u narednoj sezoni.

Trener Partizana Ilija Stolica poznaje Belića iz mlađih selekcija Srbije, a sada će, kako stvari stoje, imati priliku da ponovo sarađuju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC