• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti isprozivao Luku Jovića! "Odličan je igrač, ali lijen"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener madridskog Reala otkrio je šta misli o Luki Joviću i kvalitetima srpskog napadača.

 Nobinar otkrio - Anćeloti rekao da je Luka Jović lijen Izvor: Profimedia

Luka Jović je na debiju za Fiorentinu postigao četiri gola za 28 minuta. Odmah je pokazao da nije zaboravio da trese mreže i to je izazvalo reakcije sa svih strana, pa se tako pojavila i jedna zanimljiva prepričana izjava Karla Anćelotija.

Navijači su oduševljeni, posebno poslije odlaska Dušana Vlahovića, a jedan italijanski novinar je napravio zanimljivu analizu i tom prilikom je Enco Bukjoni ispričao detalje razgovora sa šefom struke madridskog Reala.

"Ne smatram sebe novinarskim fenomenom, kao neki, ali sam razgovarao sa Karlom o Luki. Želio sam da ovo ostane povjerljivo, ali ću vam reći šta mi je rekao. Citiraću vam njegovu izjavu - 'Jović je fantastičan napadač, nije toliko pokretan, ali je jak u kaznenom prostoru, kako u igri glavom, tako i u igri nogom. AKo je motivisan uradiće odličan posao. Šta je problem? Ponekad je po malo lijen, pa mu je potrebna stimulacija'. To mi je ispričao Karlo, jedan od najboljih trenera u istoriji. Rekao bih da ne treba ništa na to da dodam", napisao je Bukjoni.

Nije Luka bio jedini srpski igrač o kom je pričao, spomenuo je i Nikolu Milenkovića koji bi mogao da napusti klub.

"Klub već dva mjeseca pregovara sa njim i pokušava da ga ubijedi da ostane u klubu. Napravljen je ambiciozan projekat. Jović je stigao, a Nikola bi mogao da ponese i kapitensku traku. Da skratim, svi znaju da je Nikoli dato obećanje prošle sezone da će dobiti dozvolu da napusti klub ako dođe dobra ponuda koja se njemu svidi. Još uvijek se situacija nije razvila, nisu stigle ponude od timova poput Juventusa, Intera, Napolija. Ako ostane biće dobro, ako ode, klub već ima zamjene na vidiku, poput Pabla Marija", poručio je Bukjoni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC