• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Nemanja Matić se oduševio kad je vidio Mićkovu bombu: I u Romi čuli za golčinu srpskog tima u Evropi - pogledajte!

Autor Haris Krhalić

I slavni srpski as čestitao je Srđanu Mijailoviću gol za Čukarički u Evropi.

 Nemanja Matić pohvalio pogodak Srđana Mijailovića Izvor: MN PRESS

Nemanja Matić, as Rome i nekadašnji reprezentativac Srbije bio je oduševljen evrogolom veziste Čukaričkog Srđana Mijailovića u duelu protiv Rasing uniona u Luksemburgu, pa je odmah i čestitao na društvenim mrežama vezisti "brđana". "Pratio sam rezultat Čukaričkog prošlog četvrtka, vidio naravno prelijep pogodak Srđana Mijailovića i čestitao mu na tome. Drago mi je kad naš klub odigra dobru utakmicu i ostvari dobar rezultat", kazao je Nemanja Matić. Pogledaje "Mićkov" gol:

 Matić je potom pohvalno govorio o šefu struke Brđana, uz naglasak da vjeruje u njegov rad. "Dušan Kerkez je odličan stručnjak i sjajan čovjek. Siguran sam da će Čukarički sa njim bilježiti dobre rezultate. Želim ovom klubu svako dobro", poručio je Matić.

Srđan Mijailović (28), defanzivni vezista, jedan je od lidera "brđana" i najboljih igrača lige na svojoj poziciji. Prošao je omladinsku školu Crvene zvezde i zaigrao za njen prvi tim, pa stigao i do "A" reprezentacije Srbije. U inostranstvu je igrao za Kajzeri u Turskoj i za Krila Sovjetov u Rusiji, a u Čuki je od 2020. Prošle zime je malo falilo da pređe u Partizan na poziv Aleksandra Stanojevića, ali se taj transfer ipak nije dogodio i ovog ljeta sa "brđanima" igra opet u Evropi.

Čukarički će u četvrtak od 20 časova na stadionu na Banovom brdu igrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Rasing uniona iz Luksemburga, u prvom susretu bijelo-crni su slavili sa 4:1. Pobjednik ovog dvomeča igraće u trećoj rundi protiv holandskog Tventea.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC