• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo odlučio - zna se gdje će igrati u nedjelju: Portugalac prelomio, pa svima javio preko Instagrama!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo sve je bliži ostanku u Mančester junajtedu.

 Kristijano-Ronaldo-ostaje-u-Mancester-junajtedu Izvor: Profimedia

Saga oko narednog kluba Kristijana Ronalda i dalje traje, a Portugalac je konačno počeo da se oglašava o ovoj situaciji. Nakon što su prethodnih dana u javnost dospjele informacije da ofanzivni fudbaler tima sa "Old Traforda" predlaže pozajmicu u neki tim koji igra Ligu šampiona ili čak raskid ugovora sa engleskim velikanom, po njegovim komentarima se čini da to nije tačno.

U prepisci na Instagramu Kristijano Ronaldo otkrio je da se nakon pauze duže nego što su imali njegovi saigrači vraća u klub i da će u nedjelju igrati protiv Rajo Valjekana!

Biće to generalna proba Mančester junajteda pred Premijer ligu koja počinje naredne nedjelje, ali i prva prilika da Erik Ten Hag na terenu vidi portugalskog veterana. Zbog toga što je propustio veći dio pripremnog perioda, Ronaldo bi mogao da dobije priliku sa klupe za rezerve.

"Kralj igra u nedjelju", glasio je Ronaldov komentar.

Navijačima Mančester junajteda biće drago da ga vide barem u toj ulozi, pošto bi to mogao da bude ključni dokaz da ostaje uz tim i naredne sezone. Prethodnih dana se pisalo o rastanku Ronalda i Junajteda, navodno zbog želje Portugalca da i u predstojećoj sezoni igra Ligu šampiona. On je rekorder po broju golova u tom takmičenju i ne želi tu titulu da prepustio Lionelu Mesiju koji se sa Pari Sen Žermenom učestvovati u takmičenju najboljih evropskih klubova.

Ukoliko Ronaldo ostane u Junajtedu, priliku da igra Ligu šampiona imaće tek naredne sezone, ukoliko tim iz crvenog dijela Mančestera završi kao jedan od četiri najbolja tima u Engleskoj ili osvoji Ligu Evrope!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC