• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted je i dalje "u kanalu": Ten Hag ostavio Ronalda ostavio na klupi, pa doživio šok na debiju!

Autor 000

Brajton je savladao Mančester junajted na "Old Trafordu" u 1. kolu nove sezone Premijer lige.

 Mančester junajted izgubio od Brajtona Izvor: Profimedia

Mančester junajted je proteklu sezonu završio kao svoju najgoru po broju osvojenih bodova od osnivanja Premijer lige, a sada su u novoj nastavili po starom. Ni dolazak Erika ten Haga nije bio dovoljan da odmah u startu stvari zaliče na nešto bolje, pa se Junajted na svom "Old Trafordu" izblamirao protiv ekipe Brajtona!

MANČESTER JUNAJTED - BRAJTON 1:2 (0:2)
/Mek Alister 68 - Gros 30, 39/

Mančester junajted je doživio da im Brajton ponovo bude gorka pilula. Prošle sezone su ih "galebovi" razbili 4:0 u Brajtonu, a sada su bodove odnijeli i sa "Old Traforda".

Tim Grejema Potera ukazao je debitantu među menadžerima u Premijer ligi, Eriku ten Hagu, na sve mane njegovog tima. Junajted je u prvom poluvremenu bio potpuno nemoćan i bezopasan za raspoložene goste.

Kristijano Ronaldo se "bečio" na klupi gledajući kako njegovi saigrači ne mogu ništa da urade protiv tima koji ne spada u tradicionalne moćne ekipe. Ali prvih 45 minuta je izgledalo kao da su se uloge zamijenile.

Ni Džejdon Sančo ni Markus Rašford nisu mogli da ugroze Brajton, koji je golovima Paskala Grosa u razmaku od devet minuta stekao nedostižnu prednost. U nastavku je u igru ušao i Kristijano Ronaldo, ali nije to mnogo pomoglo.

Junajted je uspio da smanji zaostatak bizarnim autogolom Aleksisa Mek Alistera, ali napadi "crvenih đavola" nakon toga bili su nedovoljno ubojiti. Štaviše, i Brajton je preko Denija Velbeka imao svoje šanse da stigne i do trećeg pogotka. Hari Megvajer i novo pojačanje Lisandro Martinez nisu uspjeli da zatvore prilaze golu Davida de Hee, pa je i "natmureno" lice Erika ten Haga brzo postalo viralno na društvenim mrežama.

Na kraju, Junajted je već na samom startu sezone uspio da ublaži sva nadanja navijača da bi ova sezona mogla da bude odlična po njih. Tek je počelo, ali za sada se stvari u crvenom dijelu Mančestera ne menjaju. Pojačanja su im potrebna u praktično svim linijama tima...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC