• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golu djevojku izbacio iz sobe, pa tukao nju i sestru: Ređaju se skandali Rajana Gigsa - Velšanin opet na sudu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni fudbaler Mančester junajteda

 Rajan Gigs ponovo na sudu  Izvor: Profimedia

Nekadašnji as Mančester junajteda Rajan Gigs (48) poznat je po burnom životu nakon igračke karijere, a sada se situacija dodatno komplikuje. Nekadašnji reprezentativac Velsa optužen je za dva fizička napada - prvo svoje nekadašnje djevojke Kejt Grevil, a zatim u odvojenom incidentu napao je Kejt i njenu rođenu sestru.

Gigs, koji je još tokom igračkih dana imao aferu sa suprugom svog rođenog brata, moraće sudu da dokazuje kako nije kriv za ova dva napada, iako postoje određeni dokazi koji mu uopšte ne idu na ruku. Navodno, postoje dokazi da je njegova partnerka pored dva pokušaja fizičkog nasilja u vezi preživjela i pravu psihičku torturu.

Možda će vas zanimati

Velšanin joj je prijetio objavljivanjem njenih provokativnih fotografija, kao i slanjem tih eksplicitnih slika njenim prijateljima, zbog čega ona nije mogla da ga napusti. Takođe, u optužnici se navodi da je Rajan Gigs svoju partnerku primoravao da radi stvari koje nije željela. Ipak, glavni detalji su dva fizička napada - jedan kada ju je golu izbacio iz hotelske sobe u Londonu i drugi kada je u njenoj porodičnoj kući napao nju i njenu sestru Emu.

"Bio je obožavan od strane navijača. Njegovi potezi na fudbalskom terenu su bili lijepi. Ali, on je imao i drugu stranu. Možemo to da kažemo, jer su činjenice, da postoji i mnogo ružnija strana njegovog karaktera. U privatnom životu Rajana Gigsa bilo je mnogo fizičkog i psihičkog zlostavljanja žene kojoj je govorio da je voli", navelo je tužilaštvo na početku sudskog procesa.

Po informacijama koje su iznijete prvog dana, Kejt Grevil je planirala da napusti Rajana Gigsa zbog njegovog nasilničkog ponašanja. Za to je ispričala sestri, a kada se nekadašnji krilni napadač pojavio u kući, nastala je žestoka svađa. Rajan je odgurnuo svoju djevojku, a zatim laktom udario njenu rođenu sestru. Incidenti su ga dodatno iznervirali, pa je svoju nekadašnju djevojku udario glavom i nanio joj tjelesne povrede!

Rajan Gigs je demantovao sve navode tužilaštva i naveo da nije kriv ni po jednoj tački optužnice. Suđenje bi trebalo da traje deset dana, a ovaj spor već je u zaostatku od oko pola godine. Prvobitno je bilo planirano da suđenje velškom fudbaleru počne u januaru, ali je zbog korone i mnogo zaostalih predmeta pomjereno za sredinu ljeta. Kada je prvobitno optužen 2020. godine, Gigs je privremeno napustio mjesto selektora Velsa, da bi prije nekoliko nedjelja i zvanično otišao sa te pozicije kako slučaj ne bi ometao pripreme za Svjetsko prvenstvo.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC