• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović otišao ljut sa Olimpika: Ovo nam se dugo događa! "Pomračenje" golmana Lacija, a onda i Mihinih igrača

Autor Dragan Šutvić

Bolonja Siniše Mihajlovića izgubila je na početku sezone u meču protiv Lacija (1:2), iako je imala šansu da na poluvremenu vodi bar dva gola razlike.

 mihajlović ljut nakon utakmice lacio bolonja  Izvor: Profimedia

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović završio je još jednu fazu liječenja od leukemije u bolnici, sjeo je na klupu Bolonje i vidio poraz svog tima u meču protiv Lacija (1:2), kluba u kojem je pisao istoriju kao igrač.

Iako je Bolonja povela na Olimpiku golom Marka Arnautovića u 38. minutu iz penala i iako je imala prilike da stekne tu prednost, Rimljani su uspjeli da se izvuku, da izjednače, preokrenu i pobjede golom centarfora Ćire Imobilea u 79. minutu, na asistenciju Sergeja Milinković-Savića.

Strijelac izjednačujućeg gola za domaćina bio je defanzivac Bolonje Lorenco Di Silvestri (34), autogolom u 68. minutu koji je nagovijestio kako će meč biti završen i da Bolonja neće izdržati. Gostima nije pomoglo ni to što su već od 6. minuta imali igrača više na Olimpijskom stadionu, jer je golman Lacija Luis Maksimijano (23) isključen zbog igranja rukom van kaznenog prostora. Bio je to njegov prvi nastup za Lacio od dolaska iz Granade ovog ljeta za 10 miliona evra.

Izvor: Twitter/ManuHeredia21

Nakon toga je Lacio propuštao prilike (De Silvestri i Lorenco Sansone), a broj igrača na terenu postao je izjednačen u oba tima, jer je u devet minuta, 40. i 49. dva žuta kartona dobio defanzivac Bolonje Adama Sumaoro. To je posebno naljutilo Mihajlovića i o tome je govorio nakon utakmice: "Uradili smo sve. Morali smo da završimo posao u prvom dijelu meča i imali smo šanse za to. Dobijali smo glupe žute kartone i Sumaoro bi bio zamijenjen u poluvremenu. U drugom dijelu smo bili izjednačeni, ali mislim da smo propustili šansu da osvojimo tri boda. To što ne koristimo šanse da 'završavimo' utakmice je problem koji vučemo dugo vremena", rekao je Miha poslije utakmice. 

Bolonja će u narednom kolu za nedjelju dana igrati protiv Verone, a onda će na stadionu San Siro gostovati šampionu Italije – Milanu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC