• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač Liverpula udario protivnika pa morao na hlađenje! Košmar ekipe Jirgena Klopa, crveni karton i novi kiks!

Autor 000

Centarfor "Redsa" napravio glupost, udario igrača Kristal Palasa i u svlačionici gledao kako njegov tim ponovo osvaja samo bod. Liverpul je u dva kola prosuo četiri poena.

 Liverpul igrao 1-1 sa Kristal Palasom Nunjez dobio crveni karton Izvor: Profimedia

Liverpul je kiksnuo i u drugom kolu Premijer lige, jer je odigrao samo neriješeno protiv Kristal Palasa na Enfildu (1:1), u utakmici koju je nasilničkim potezom obilježio novi napadač domaćih, Darvin Nunjez (23).

Centarfor tima Jirgena Klopa udario je glavom danskog štopera Palasa Joakima Kristensena (26) i tako sagorio u velikoj želji, napravivši glupost koja je nanijela veliku štetu i njemu i njegovoj ekipi.

Dok su ga saigrači ubeđivali da napusti teren u tom 57. minutu zbog opravdanog isključenja, Nunjez se svađao sa sudijom. Požurivao ga je saigrač Džejms Milner, Jirgen Klop ga je dozivao da istrči i da pusti ostatak tima da pokuša da se izvuče iz situacije sa desetoricom. To im je donekle uspjelo, jer je Palas u tom trenutku vodio 1:0 golom napadača Vilfreda Zahe u 32. minutu, a do kraja je krilni ofanzivac Liverpula Luis Dijaz ponovo uspio da koliko-toliko izvuče stvar, izjednačivši rezultat u 61. minutu, na Milnerovu asistenciju.

Na veliku žalost navijača Liverpula, to je bilo sve, jer je ostalo 1:1, a Palas se branio i odbranio. Menadžer tog tima Patrik Vijera u 79. minutu uveo je sa klupe za rezerve srpskog defanzivnog vezistu Luku Milivojevića. Tako je poslije Aleksandra Mitrovića u prvom kolu, još jedan Srbin učestvovao u ovosezonskom kiksu Liverpula, koji na ovakav način sigurno neće osvojiti titulu. U prva dva kola "Redsi" su prosuli četiri boda, a Mančester siti će to znati da iskoristi.

Pred Liverpulom je gostovanje Mančester junajtedu u derbiju koji "crveni đavoli" dočekuju u katastrofalnoj formi, a poslije toga će igrati protiv Bornmuta i Njukasla. Nunjez će zbog isključenja propustiti sva tri meča, a ujedno i veliku šansu da uđe u ritam u novom timu, koji ga je kupio ovog ljeta od Benfike za obeštenje od 75 miliona evra i dodatne bonuse od čak 25 miliona.

Nevjerovatno zvuči, ali i skandalozno loš Mančester imaće priliku da pobjedom prestigne Liverpul na tabeli. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC