• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar razbio kola saigraču, pa se hvalio fotkom: "Bio sam tako srećan!"

Autor Haris Krhalić

Aleksandar Mitrović je izvanredno počeo novu sezonu u Premijer ligi, ali dešava se da nekada i promaši. Jedan takav potez na treningu je koštao njegovog saigrača iz Fulama.

 Mitrović otkrio kako je razbio šajbu na automobilu saigraču Izvor: Twitter/@SoccerAM/@ThomasCairney/Printscreen

Aleksandar Mitrović je hit nove sezone Premijer lige! Srpski napadač je postigao tri pogotka u prva tri meča Fulama i svojim golovima direktno donio "kolibarima" četiri boda.

Zbog toga napadač reprezentacije Srbije uživa sve veću pažnju u Engleskoj, a sada je tamošnjim medijima otkrio i sjajnu priču kako je saigraču Tomu Kerniju nedavno razbio šoferšajbnu na automobilu!

Mitrović je bio strijelac pobjedonosnog gola za Fulam u subotnjoj pobjedi protiv Brentforda (3:2) i to u 90. minutu, ali je bio u centru pažnje i zbog izjave o jednom događaju na treningu.

"Za mene je najvažnija stvar da poznajem igrače oko mene. Krila, bekovi, 'desetka', kako oni razmišljaju, da mogu da predvidim šta će da urade. Gledam ih, učim, gledam kako centriraju, vidim otprilike gdje idu lopte, da bih sve predvidio. To je za mene najvažnije", počeo je Mitrović za englesku emisiju "Soccer AM", a onda ga je novinar pitao slučaju sa automobilom Toma Kernija.

"Da, udario sam loptu i ona je preletjela ogradu i razbila mu šoferšajbnu na kolima... Bio sam tako srećan! Bio sam tako srećan da je to njegov automobil. Nisam platio, on je ionako malo škrt, mora malo više novca da troši. Jako sam uživao u tome", rekao je Mitrović sa osmjehom na licu, dok se novinar slatko smijao na anegdotu.

Da sve bude zanimljivije, Tom Kerni se potom javio i na svom Tviter profilu objavio fotografiju koju mu je Mitrović poslao tog dana. Srpski napadač se fotografisao pored Kernijevog udarenog automobila i poslao je u grupnu prepisku ekipe.

"Poslao je ovo u grupni čet. Izgleda da se osjeća baš krivim, zar ne mislite?", napisao je Kerni. Pogledajte kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC