• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 stanković najava utakmice crvena zvezda makabi
 stanković najava utakmice crvena zvezda makabi

Zvezda mnogo veći klub od Makabija! Dekija pitali za katastrofu, pa odbrusio: Marakana da izjednači, mi da pobijedimo!

Dejan Stanković sprema meč koji Crvena zvezda mora da pobijedi kako bi stigla do grupne faze Lige šampiona.

 stanković najava utakmice crvena zvezda makabi  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će u utorak imati priliku da pobjedom nad Makabijem iz Haife obezbijedi treće učešće u Ligi šampiona u posljednjih pet godina, a ekipa Dejana Stankovića spreman je za taj meč.

Trener srpskog šampiona u ovom trenutku ne razmišlja o katastrofi koja bi mogla da se desi, već je fokusiran na pripremu tima za važnu evropsku pobjedu.

Govorio je Stanković o tome na konferenciji, a medijima iz Izraela odbrusio je kada su se dotakli "katastrofe" odnosno Zvezdinog ispadanja u kvalifikacijama.

Uz podršku navijača, Dejan Stanković vjeruje da njegov tim može da pobijedi Makabi, ali nakon što paklena atmosfera na najvećem srpskom stadionu "izjednači" rezultat iz prvog meča.

11:41

KRAJ KONFERENCIJE!

Trener crveno-belih i ofanzivac Aleksandar Katai završili su konferenciju pred meč protiv Makabija iz Haife.

11:38

Bilten!

"Ma, igraće Pjero, ne sumnjam u to", rekao je Stanković i dodao da u njegovom timu nema povređenih fudbalera u ovom trenutku.

11:38

Koreografija!

"Fenomenalna inicijativa koju su pokrenuli naši navijači. Verujem da će i pored kiše navijači doći u crvenom duksu ili trenerci, ko je hrabar, jak i zdrav nek dođe u majici. Ja se priključujem toj inicijativi", rekao je Stanković!

11:36

Sve je u rukama Zvezde!

"Oseća se samim dolaskom na stadion i atmosferom pažnja koja se daje meču i plej-ofu. Ovo je mesto gde Zvezda treba da bude, a mi ćemo uraditi sve da budemo pravi i da ponovo igramo Ligu šampiona. Ja svaku utakmicu spremam kao da ću je pobediti. Imamo sve karte u svojim rukama da pobedimo i uđemo u Ligu šampiona", rekao je trener crveno-belih.

11:35

Zvezda je veća!

"Ne znam na koju kartu igraju, na koju katastrofu misle. Crvena zvezda je veliki klub, za dva pedlja veći od Makabija iz Haife. Ja sam miran, bavim se spremanjem utakmice i da budemo što bolji. Ako je katastrofa da ne uđemo u Ligu šampiona, to je na klubu i navijačima da odluče. Ja sam srećan što posle više od 20 godina imam priliku da igram ovakvu utakmicu sa Zvezdom, utakmicu kakve su bile one protiv Kajzerslauterna ili Barselone. Ja sam srećan zbog toga i ne mislim o katastrofi", dodao je trener Zvezde!

11:31

Nema iznenađenja!

"Sutra ćemo imati mnogo više odgovora i čeka nas lep dan za celu zvezdašku javnost. Kada je reč o prvom meču, mogli smo bolje u dosta segmenata, ali prevashodno nismo odgovorili na agresivnost. Protiv Pjunika smo dobili kartone koji su bili nepotrebni, a onda protiv Makabija ne dobijemo karton u takvoj utakmici... Nismo odgovorili na agresivnost, nismo uzimali druge lopte. Nisu oni imali 'mrtve' šanse, više je bilo do naše nepažnje. Nije nas Makabi iznenadio ni postavkom ni odabirom igrača, oni su takav tim. Imaju jednu ili dve izmene, to sam rekao i pred meč u Haifi. Imaju 13 igrača koji mogu da budu starteri. Ne mogu ni sutra da nas iznenade", rekao je Dejan Stanković

11:29

Ne gubi se ravnoteža!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je da će njegov posao biti da pronađe ravnotežu tima kako ne bi čitava ekipa otišla napred i ostavila autoput. "Možda bi došlo do nekog nesvesnog opuštanja da smo iz Haife doneli rezultat 2:2", dodao je Stanković.

11:25

Poraz je katastrofa?

"U svakom slučaju fudbal će se igrati i dalje. Neće sve stati ni za Zvezdu ni za Makabi. Jesu u prednosti, mi smo pokazali mane tamo, ali sad hoćemo da pokažemo vrline. Da li će poraz biti katastrofa, odlučiće klub. Da li je sve do sada urađeno neuspeh ili dobar put kojim Zvezda treba da ide? Ja sam na raspolaganju za sve, kakva god odluka da bude", rekao je Stanković.

11:18

Penali?

"Slažem se da utakmica može da traje 90 ili 120 minuta. Svaki rezultat je u igri, a ako slučajno dođe do penala - znate i sami da tu faktor stadiona ili navijača ne igra ulogu. Igraju igrači, ko je mirniji, staloženiji i hrabriji. Do izvođenja penala ima da se prođe dalek put", otkrio je trener Zvezde.

11:15

Marakana da izjednači!

"Svaka utakmica je utakmica za sebe. Mi volimo, obožavamo da igramo na Marakani. Možda se veliki i jaki timovi neće uplašiti našeg stadiona, to je do igrača pojedinačno. Ali, sigurno je da će Marakana poslati jače igrače Zvezde na Makabi. Ja verujem u našu atmosferu. U šalama sa igračima rekli smo da se nadamo da će Marakana izjednačiti, a mi ćemo se potruditi da pobedimo", otkrio je Stankovićć.

11:10

Stanković počinje!

"Teren je jedino mesto gde prepoznaješ vrline i mane svog protivnika. Znamo kakva je ekipa Makabija, napravili su nam probleme u prvom meču. Utakmica će sigurno biti drugačija od one u Haifi, a ja sam umereni optimista što se tiče nje", rekao je Dejan Stanković

11:07

Zvezda menja sastav?

Postoje naznake da je Dejan Stanković pripremio važnu promenu pred revanš meč sa Makabijem, a iz startne postave ispao bi fudbaler koji je ostavio impresivan utisak u dosadašnjem delu sezone - Kings Kangva.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
10:55

Dobar dan!

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković održaće konferenciju za medije pred revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona. Crveno-beli će pokušati da nadoknade zaostatak sa meča u Haifi, a šef stručnog štaba govoriće o beogradskom meču protiv Makabija.

Ostanite uz MONDO i pratite konferenciju.

UKRATKO

  • Dejan Stanković najavio drugi meč
  • Zvezda je izgubila prvi meč (3:2)
  • Revanš je u utorak
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije