• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 ZVEZDINA TRAGEDIJA - U 90' OSTALA BEZ LIGE ŠAMPIONA! Vodila 2:0, pa sve prokockala: Milan Pavkov je sada ANTIJUNAK!
 ZVEZDINA TRAGEDIJA - U 90' OSTALA BEZ LIGE ŠAMPIONA! Vodila 2:0, pa sve prokockala: Milan Pavkov je sada ANTIJUNAK!

ZVEZDINA TRAGEDIJA - U 90' OSTALA BEZ LIGE ŠAMPIONA! Vodila 2:0, pa sve prokockala: Milan Pavkov je sada ANTIJUNAK!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je vodila 2:0 protiv Makabija, ali je na kraju sopstvenim greškama ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Zbog autogola u 90. minutu, Zvezda sada ide u Ligu Evrope.

 ZVEZDINA TRAGEDIJA - U 90' OSTALA BEZ LIGE ŠAMPIONA! Vodila 2:0, pa sve prokockala: Milan Pavkov je sada ANTIJUNAK! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona pošto je Makabi prošao ukupnim rezultatom 5:4, iako je srpski šampion vodio u oba meča - i na kraju ispustio prednost!

Koliko god da je to bilo bolno u Haifi, još bolnije je bilo u Beogradu pošto je Milan Pavkov u 90. minutu postigao autogol dok je ceo stadion očekivao da opet izraste u Zvezdinog junaka. Tako je rezultat izjednačen na konačnih 2:2, a to je značilo da Makabi prolazi dalje zbog pobede u prvom meču.

Crvena zvezda će tako i ove jeseni igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, iako je bila na korak od "mušeme" i Lige šampiona, ujedno i ogromne premije od oko 20 miliona evra. Međutim, neverovatne greške o kojima će biti reči narednih dana uticale su na to da Zvezda opet ne dođe do najvišeg nivoa evropskog fudbala, što joj se desilo treći put u eri Dejana Stankovića, a teško da je moglo tragičnije od onoga što je videla dupke puna "Marakana".

Povela je Zvezda u 27. minutu preko Pešića, potom je Ivanić nakon sjajne akcije u 43. duplirao vođstvo, ali od tada sve kreće da se ruši kao kula od karata.

Nespretno je Srnić odigrao rukom u trećem minutu nadoknade što je sudija Entoni Tejlor, posle pregledanja snimka, ocenio kao kazneni udarac. Iako je Borjan uspeo da odbrani šut sa "bele tačke" Hazize, samo desetak sekundi kasnije Kanga je nespretno izgubio loptu i dozvolio je da Sundgren sa skoro 30 metara odlično šutira i savlada kapitena Zvezde.

U nastavku je Stanković menjao, tražio pravu formulu, ali sve vreme je Makabi bio kompaktniji i na kraju je došao do gola u 90. minutu dok je ceo stadion razmišljao o produžecima.

Potpuno bespotrebno, Borjan je bacio loptu za Ivanića, koji nije imao nikakve šanse da dobije duel sa igračem Makabija i dosuđen je slobodan udarac koji čak i nije izveden sjajno - ali nespretnom reakcijom Pavkova, lopta je završila iza leđa golmana Crvene zvezde.

22:58

KRAJ!

Crvena zvezda je remizirala sa Makabijem (2:2) i ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona ukupnim rezultatom 5:4, tako da će ove jeseni igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

22:56

90+5' - Pao je Koen...

Golman Makabija je ostao na travi i sudija je prekinuo meč zbog toga.

22:54

90+3' - Katai!

Lepo mu je ostavio Ivanić, probao je "Magiko" u bliži ugao, ali brani Koen...

22:53

Igraće se još tri minuta, ali verovatno i duže jer se dugo čekala provera gola Makabija.

22:51

90' - GOL! 2:2! ŠOK! 

Milan Pavkov je katastrofalno zahvatio loptu na prvoj stativi i savladao Milana Borjana...

Sada je Zvezda pred eliminacijom iz Lige šampiona.

22:50

89' - Greška Ivanića

Poklonio je loptu igračima Makabija, napravio faul, ali Haziza dobija žuti karton zbog prigovora. Ne trpi polemiku Tejlor.

22:45

84' - Menja i Stanković!

Sanogo menja Rodića, koji ne može više, dok Mustafa ulazi umesto Bukarija. Vrlo zanimljivo, videćemo da li će Srnić sada biti levi bek... Odmah žuti karton za Sundgrena zbog bezobraznog starta na Kangvi!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

22:42

80' - Još deset minuta!

Neoprezan je bio Rodić i "remplovanjem" poslao Acilija van terena, što je sudija okarakterisao kao faul, a pošto za to nije dobio žuti karton, ujedno i isključujući, trener Bahar je protestovao kod Tejlora - i za to je kažnjen.

22:39

78' - Vreme je za Pavkova na terenu!

Heroj crveno-belih Milan Pavkov je na terenu umesto Aleksandra Pešića, a znamo šta to znači...

22:37

75' - Bukari!

Brzi aut Kataija za Ivanića, glavom je odigrala "četvorka" Zvezde za Pešića, odmah je lopta stigla do Bukarija, ali nije dobro zahvatio loptu igrač iz Gane... Još 15 minuta!

22:33

72' - Menja Bahar!

Atzili menja Davida, prva izmena u redovima Makabija. A ubrzo potom i žuti karton za Rodića...

22:31

70' - Zvezda traži penal!

Bukari je dobio loptu na desnoj strani, probao je da pošalje u kazneni prostor, ali ga je Kornu zaustavio... Tražila je Zvezda penal zbog igranja rukom, ali odmahuje glavom Entoni Tejlor.

22:26

65' - Stativa Makabija!

Izgubio je loptu Ivanić u opasnoj zoni, dopustio je Kornuu da dođe do lopte i šutira fantastično, ali brani Borjan nakon čega lopta pogađa stativu...

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

22:25

64' - Napeto je!

Zvezda ulaskom Kangve u igru nije povratila kontrolu na sredini terena, zapravo je ovo prvi put da igra u tandemu sa Srnićem, tako da možda uskoro budemo videli i neku izmenu.

22:19

58' - Katai!

Ide lopta preko gola... Moralo je bolje iz ove situacije!

22:18

57' - Katai!

Lepo se zagradio Pešić i odložio za Kataija, ali ovoga puta nije čist start kao Planićev pre minut kada je osujetio Ivanića. Sada je Katai dobio slobodan udarac na 17 metara...

22:14

54' - Buni se Kanga zbog izmene!

Iz igre izlazi Kanga koji ne deluje zadovoljno, gleda u pravcu Dejana Stankovića, a onda ga sa terena gura i Ivanić. Veliki bezobrazluk Gabonca koga menja Kings Kangva, da donese energiju.

Izvor: TV Arena sport 1

22:12

51' - Eraković!

Lepa saradnja Bukarija i Erakovića nakon koje je mladi fudbaler Crvene zvezde bio u kaznenom prostoru, prošao je Pjeroa i dobio po nogama, ali nije pao i da jeste - možda bi bio i jedanaesterac za domaćina. Izdržao je duel na nogama i ostavio za Kangu koji je slabo zahvatio loptu...

22:10

49' - Borjan!

Smušen početak Crvene zvezde, dobio je Pjero loptu u prostor pored Dragovića, uspeo je da se namesti i šutira, ali zatvorio je ugao Borjan. Tridesetak sekundi kasnije Pjero je bio sam kao duh na 15 metara, ali srećom ga kapiten tima Lavi nije video i odlučio je da šutira.

22:07

46' - Nastavljamo!

Crvena zvezda i Makabi bez promena na poluvremenu, igraju u istim sastavima u kojima su počeli.

22:04

"Ispravna odluka. Čim sudija ode da pogleda TV ekran, to je penal. Video je ruku i to je penal...", rekao je bivši srpski sudija Dejan Nedić gostujući na RTS.

21:56

Poluvreme na Marakani. Crvena zvezda vodi 2:1, a to je rezultat koji trenutno donosi produžetke.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

21:49

45+5' - GOL! MAKABI SMANJUJE NA 2:1!

Neverovatno šta se desilo Crvenoj zvezdi. Čini se da su svi bili još pod utiskom zbog odbranjenog jedanaesterca da su već "proglasili" poluvreme, međutim igra se nastavila i nakon loše reakcije Kange - do lopte je stigao Sundgren i pogodio sa velike udaljenosti.

Utisak je da je Borjan morao mnogo bolje...

Pogledajte

02:03
Zvezda Makabi penal Borjan gol 2-1
Izvor: RTS1
Izvor: RTS1

21:48

45+4' - BORJAN BRANI PENAL!

Neverovatni kapiten Crvene zvezde je pročitao nameru Hazize i odbranio jedanaesterac.

21:47

45+2' - Penal za Makabi!

Engleski arbitar Entoni Tejlor je pogledao usporeni snimak i odlučio da dosudi penal za Makabi. Srnić je evidentno igrao rukom, ali žuti karton je dobio Aleksandar Dragović zbog prigovora.

21:46

45+2' - VAR provera za penal za Makabi!

Proverava se da li je Srnić igrao rukom...

21:42

42' - GOOOL! IVANIĆ! 2:0!

Mirko Ivanić je duplirao vođstvo Crvene zvezde u 42. minutu i tako je srpski šampion sada nadomak Lige šampiona!

Sve je počelo osvojenom loptom kod Pjeroa, stigla je potom do Kataija koji je petom odigrao odmah za Pešića, a kreativni napadač Zvezde je iz prve odložio za Ivanića. Neverovatni fudbaler Zvezde je iz trka raspalio po lopti i savladao loše postavljenog Koena.

Pogledajte

00:50
GOOOL! IVANIĆ! 2:0!
Izvor: RTS1
Izvor: RTS1

21:38

39' - Pešić!

Izgubili su loptu igrači Makabija, krenuo je u kontru Pešić, uspeo da "otrese" Mohameda sa leđa, ali umesto da odigra desno ka Bukariju ili levo ka Kataiju - odlučio je da šutira levom nogom i to je bilo dosta loše.

U međuvremenu žuti karton za Gelora Kangu zbog "čepanja" Hazize.

21:37

37' - Milunović!

Ispao je Dragović na polovini terena, ali je ovoga puta Milunović bio besprekoran. Štoperski tandem Zvezde igra daleko bolje nego prošle nedelje u Haifi.

21:29

30' - IVANIĆ!

"Pukla" je opet odbrana Makabija i po desnoj strani je maestralno prošao Bukari, odmah je podigao u kazneni prostor za Ivanića koji je "hvatao" volej - i nije bio toliko daleko...

21:26

27' - GOOOL! PEŠIĆ! 1:0!

Crvena zvezda vodi na Marakani koja se trese od 27. minuta i gola Aleksandra Pešića kojim je poništena pobeda Makabija iz prvog susreta u Haifi!

Glavom je loptu prebacio Rodić, odmah je Katai osetio nesigurnost kod Sundgrena i krenuo je u prodor, došao do peterca i gurnuo loptu koju je potom jedan igrač Makabija loše ostavio, pa je to iskoristio Aleksandar Pešić i zatresao mrežu Koena sa tri metra.

Eksplodirala je Marakana!

Pogledajte

01:19
GOOOL! PEŠIĆ! 1:0!
Izvor: RTS1
Izvor: RTS1

21:23

24' - Opet Kanga!

Probao je sada sa distance Kanga, ispala je lopta Koenu iz naručja, ali je golman Makabija uspeo da dođe do lopte pre Pešića koji je vrebao...

21:20

20' - Kanga u kontra ritmu!

Na ovom meču Kanga je dobio ofanzivniju ulogu nego inače i za sada se ne snalazi. Dugo čuva loptu, predaje je prekasno i već u dva navrata je izgubio u opasnoj zoni.

21:15

15' - Prva bura!

Dragović je glavom krenuo na loptu dok je bila na travi, rvao se herojski sa Pjeroom i Šerijem i na kraju uspeo da iznudi prekršaj za Zvezdu i aplauze Dejana Stankovića.

21:12

12' - KANGA! STATIVA!

Neverovatna šansa za Crvenu zvezdu i umalo 1:0!

Bljesnula je kontra po levoj strani kada je Pešič prošao, poslao loptu kroz kazneni prostor do Bukarija, fudbaler iz Gane je sačekao i pogledao raspored saigrača - video Kangu iz drugog plana, ali Gabonac je ovoga puta bio neprecizan, za razliku od prvog meča. Lopta je pogodila "samo" stativu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

21:08

8' - Prekid!

Zbog upaljenih baklji gostujućih navijača sudija Entoni Tejlor je prekinuo meč i čeka da se dim raščisti. Pauza je potrajala oko jednog minuta, a Milan Borjan nakon izvedenog slobodnog udarca Hazize nije imao problema. Zvezda bi sigurno želela jači tempo od trenutnog...

21:06

6' - Opasno!

Stigla je lopta do Pjeroa koji je spustio za Hazizu, ali srećom po Crvenu zvezdu brži je Borjan. Stigao je do lopte i odmah bacio u kontru, ali Zvezda ne uspeva da uhvati Makabi na spavanju.

21:02

3' - Katai!

Lepo je u prostor za Kataija "gurnuo" Pešić, izašao je Magiko na dvojicu, ali se spetljao i pao preko lopte. Odmahnuo je odmah Tejlor da se nastavi akcija...

20:59

1' - Meč je počeo!

Crvena zvezda u prvom poluvremenu napada na gol ispod južne tribine.

20:58

Igrači su na terenu!

Istrčali su fudbaleri Crvene zvezde i Makabija i pogledali na spektakl na tribinama. Sever i jug su u belim majicama, istok i zapad u crvenim, zaista nezapamćena koreografija čitavog stadiona.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:50

Ovako je na 10 minuta do meča!

Crvena zvezda dugo nije imala ovakvu podršku, "Marakana" se trese...

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

20:36

Biće velika podrška!

Crvenu zvezdu večeras bodre i njihovi košarkaši. Kako javlja naš reporter sa stadiona, na tribinama su Luka Mitrović, Nikola Ivanović, Stefan Marković, Ognjen Kuzmić, Stefan Lazarević, Branko Lazić, trener Vladimir Jovanović, kao i bivši članovi poput Simoviića, Ilića, Popovića...

20:34

Planić: Zvezda je favorit!

"Sigurno da je drugačiji osećaj nego na ostalim utakmicama. Bio sam u Zvezdi pre osam godina, sada sam nažalost na drugoj strani, ali daću sve od sebe da pokušam da odigramo što bolje i domognemo se Lige šampiona. Očekujem skroz drugačiju utakmicu jer i mi i oni bolje igramo kod kuće. Nošeni sa 55 hiljada navijača, mislim da su favoriti u ovom trenutku", rekao je Planić za TV Arena Sport.

"Nemamo mi toliko ogromnu prednost da to ne može da se stigne ni u 80. minutu. Rekao sam saigračima šta ih čeka večeras, a ne znam da li su svesni uopšte toga".

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:27

Prvo koškanje!

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, navijači Makabija su bacili nekoliko upaljača ka delu tribina gde su smešteni navijači Crvene zvezde, pa je došlo do prvog koškanja.

Ipak, strasti su se brzo smirile, a na stadionu je već zaglušujuća buka.

20:15

Ovako je na 45 minuta do meča!

20:13

Kako vam se čini sastav Zvezde?

Iznenadio je Dejan Stanković odlukom da u startnih 11 uvrsti Slavoljuba Srnića iako se danima unazad najavljivao povratak Sekua Sanoga. To znači da će Gelor Kanga ostati na mestu zadnjeg veznog, dok će Srnić činiti tandem "osmica" na sredini terena zajedno sa Ivanićem.

Šta vi mislite?

20:03

Stigli su i gosti!

Imaće i Makabi podršku u Beogradu, ali simboličnu.

19:46

Prva fotografija sa stadiona "Rajko Mitić"

Stadion će biti pun do poslednjeg mesta!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

19:45

Ovako je trenutno ispred stadiona!

19:40

Izašli su sastavi!

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Dragović, Milunović, Rodić - Srnić, Kanga, Ivanić - Bukari, Katai i Pešić.

MAKABI: Koen - Sandgren, Planić, Goldberg, Kornu - Mohamed, Lavi - Haziza, Šeri, David - Pjero.

Na klupi Zvezde ostali su Popović, Pavkov, Mustafa, Kangva, Nikolić, Ben, Sanogo, N. Stanković, Leković, Gobeljić, Mitrović i Ohi, dok kod Makabija šansu čekaju Fuš, Mišpati, Atzili, Šibota, Menahem, Rukavicja, Arad, Abu Fani, Dahan, Levi, Elijahu i Geršon.

Izvor: MN PRESS

19:37

Navijači pristižu na stadion!

Pogledajte

00:16
Navijači
Izvor: Modno/Stefan Stojanović
Izvor: Modno/Stefan Stojanović

18:58

"Ovo u Srbiji je nešto drugo"

Čuveni košarkaš Crvene zvezde Zufer Avdija, koji godinama živi u Izraelu, bodrio je crveno-bele na prvom meču u Haifi, a za izraelske medije najavio je predstojeći revanš.

"Bio sam na utakmicama Arsenala i Barselone gde je bilo 100.000 gledalaca. Ovo što se dešava u Srbiji iz perspektive publike je nešto drugo. To što se dešava na fudbalskim utakmicama tamo je nešto što do sada niste videli, to je druga planeta", rekao je Avdija i dodao:

"Srbi su uvereni da je rezultat iz prve utakmice dobar za njih, sigurni su da će nošeni publikom proći dalje. Ova utakmica donosi mnogo novca, a on je za klub veoma važan".

Izvor: Arenasport/printscreen

18:52

Isplivao sastav Makabija!

Izraelski mediji su objavili da će Makabi Haifa igrati u identičnom sastavu kao pre šest dana, što znači da je njihov najbolji strelac i fudbaler Frandtzi Pjero potpuno spreman.

Koen - Sandgren, Planić, Goldberg, Kornu - Mohamed, Lavi - Haziza, Šeri, David - Pjero.

Izvor: YouTube/.Maccabi Haifa FC/Screenshot

18:46

Zna se i koreografija!

Crvena zvezda je još jednom podsetila navijače šta se sprema...

18:17

Ko sudi Crvena zvezda - Makabi?

UEFA je za večerašnji meč na stadionu "Rajko Mitić" odredila sudijski tim iz Engleske. Predvodiće ga kontroverzni arbitar Entoni Tejlor, koji je režirao nedavno haos u meču Čelsija i Totenhema, a koga navijači Crvene zvezde pamte po dobru pošto je bio na centru i kada je klub stigao do Lige šampiona preko Jang bojsa.

Tejloru će pomagati Gari Besvik, Adam Nan i Dejvid Kut, dok su u VAR sobi Kris Kavana i Pol Tirni.

Izvor: MN PRESS

17:55

Srećno!

Crvenoj zvezdi je sreću pred večerašnji meč poželeo i bivši član Filip Đuričić, danas igrač Sampdorije.

17:43

Makabi ostaje bez Srbina?

Jedan od najboljih igrača izraelskog tima u prvom meču Bogdan Planić (30), inače bivši fudbaler Crvene zvezde, dobio je primamljivu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Bila bi to prilika za Planića da zaradi ugovor života, a sigurno da mnogo toga odlučuje i večerašnji meč.

Izvor: Profimedia

17:16

Ko će igrati danas za Crvenu zvezdu?

U odnosu na meč u Haifi, očekuje se da Dejan Stanković napravi najmanje jednu promenu. Bilo je evidentno da Zvezda nema neophodan balans u veznom redu i da su Kangva i Kanga često zanemarivali svoje poslove u odbrani, tako da će najverovatnije u prvih 11 "uleteti" Seku Sanogo.

Njegov zadatak biće naravno da zaustavlja kontre protivnika, kojih će sigurno biti, dok će to ujedno dozvoliti Kangi i Ivaniću da odu napred i imaju zaštitu...

Konačne sastave saznaćemo u 19.30, a ovo je najverovatniji tim koji istrčava pred punu "Marakanu":

Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga, Ivanić - Bukari, Katai i Pešić.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

16:40

"Marakana" će biti puna kao oko!

Prepoznali su navijači Crvene zvezde trenutak i čak dva dana pred utakmicu - stadion je već bio potpuno rasprodat. Tako će više od 50.000 navijača dočekati Makabi i voditi svoju ekipu energijom. Najavljena je i specijalna koreografija gde će pola tribina imati bele, a pola crvene majice.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

16:37

Šta je rekao trener Makabija?

Mladi stručnjak Barak Bahar poručio je da veruje u svoju ekipu i da ga "Marakana" neće uplašiti, pošto su njegovi igrači navikli da igraju u takvoj atmosferi.

"Nismo opterećeni stadionom i atmosferom. Imamo iskusne igrače. Naravno, moramo da se nosimo sa svim tim i siguran sam da ćemo u tome uspeti. Igrali smo protiv Olimpijakosa u Pireju, biće ovde duplo više navijača i biće sigurno 'vrelo'. Pritisak svakkao postoji i kod nas i kod njih i kako vreme bude prolazilo tako će presija biti sve veća na Zvezdi. Zbog toga je veoma važno kako ćemo započeti meč", rekao je Bahar.

Izvor: Profimedia

16:36

Šta je rekao Stanković pred meč?

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković priznao je greške iz prvog meča u Haifi i poručio da je neophodno da u revanšu pronađu balans kako ih Makabi ne bi kaznio, ali je istakao da veruje u prolaz uz punu "Marakanu".

"Crvena zvezda je veliki klub, za dva pedlja veći od Makabija iz Haife. Ja sam miran, bavim se spremanjem utakmice i da budemo što bolji. Ako je katastrofa da ne uđemo u Ligu šampiona, to je na klubu i navijačima da odluče. Ja sam srećan što posle više od 20 godina imam priliku da igram ovakvu utakmicu sa Zvezdom, utakmicu kakve su bile one protiv Kajzerslauterna ili Barselone. Ja sam srećan zbog toga i ne mislim o katastrofi", rekao je Stanković.

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

16:31

ANKETA

Šta očekujete od večerašnje utakmice? Po kladionicama, Crvena zvezda je favorit...

16:30

Dobro došli u MONDO live!

Crvena zvezda igra najvažniju utakmicu ove godine. Na stadion "Rajko Mitić", koji je potpuno rasprodat, stiže izraelski šampion Makabi Haifa koji je u prvom meču na svom stadionu pokazao da je ozbiljan tim i da će Crvena zvezda morati da igra na svom maksimumu kako bi ušla u Ligu šampiona.

Makabi je slavio 3:2, a to znači da Crvena zvezda mora da pobedi sa dva gola razlike kako bi u 90 minuta ušla u grupnu fazu, odnosno pobeda sa jednim golom razlike donosi makar produžetke pošto više ne važi pravilo gola u gostima.

Ostanite uz MONDO, pratićemo uživo meč Crvena zvezda - Makabi koji počinje u 21 čas.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Makabi 2:2 (2:1)
  • Izraelci idu dalje ukupnim rezultatom 5:4
  • Ovoga puta antijunak bio je Milan Pavkov koji je u 90. minutu postigao auto gol
  • Crvena zvezda ide u grupnu fazu Lige Evrope
  • Pravilo gola u gostima više ne važi, a u upotrebi je VAR tehnologija.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije