• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 crvena zvezda pobijedila javor
 crvena zvezda pobijedila javor

Milojevićeva era počela pobjedom: Novi trener Zvezde "oživio" Ohija!

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su pobjedu u 8. kolu Superlige, pošto su u Beogradu nadigrali Javor (4:1).

 crvena zvezda pobijedila javor  Izvor: Youtube/screenshot/Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Javor u osmom kolu Superlige i nakon debija Miloša Milojevića na klupi aktuelnog šampiona ostali na maksimalnom učinku u domaćem prvenstvu.

Uz malo više problema nego što se očekivalo, ali i bez nekoliko igrača koji su odmarali, Zvezda je u posljednjih dvadesetak minuta slomila otpor gostiju iz Ivanjice i stigla do konačnih 4:1!

Golove su postizali Ohi Omoižuanfo, Stefan Mitrović, El Fardu Ben i Veljko Nikolić, dok je počasni pogodak za Javor djelo Milana Marčića. Kapiten gostiju imao je i prečku pri rezultatu 1:1, što je bila najbolja prilika za ekipu Ivanjice da večeras stignu do prednosti. Nisu u tome uspjeli, a na kraju energijom nisu mogli da isprate šampiona koji je bolje zaigrao nakon ulaska Aleksandra Kataija.

22:42

Golovi iz drugog dela meča!

Crvena zvezda je drugi put stigla do prednosti preko Stefana Mitrovića:

Treći gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A zatim je El Fardu Ben postigao treći gol za lidera Superlige.

22:40

Situacija na tabeli!

Ovako sada izgleda plasman u srpskom prvenstvu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

22:38

Izjava trenera Zvezde!

"Rekao sam igračima da je energija koju smo imali u drugom delu ono što nam treba. Znam da se noge vežu nakon šoka kakav je bio Makabi, ali nema vremena, danas utakmica pa za tri dana utakmica. Čestitam im na pobedi i tako treba da bude. Ekipa će biti spremna za derbi, svi žele da igraju takvu utakmicu", rekao je trener Crvene zvezde, Miloš Milojević.

22:37

Izjava trenera Javora!

"Teško je bilo celu utakmicu, Zvezda nas je pritiskala. Rezultat je previsok za nas, malo smo pali u poslednjih dvadesetak minuta, isto kao protiv Partizana. Očekivao sam da više pomognu igrači koje sam uveo. U ovakvim mečevima možemo da stvorimo malo šansi, a mi nismo iskoristili prilike na 1:1. Čestitam Zvezdi na pobedi, a mojim momcima na onome što su pokazali u prvih 70 minuta. Za nešto više moramo više da radim", rekao je Bondžulić.

22:34

Kraj - 4:1!

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su prvu pobedu pod komandom novog trenera, danas predstavljenog Miloša Milojevića. Ubedljivom partijom u nastavku susreta slomljen je otpor Javora iz Ivanjice, a crveno-beli su ostali na maksimalnom učinku u superligi, imaju šest pobeda iz isto toliko mečeva.

Pogledajte detalje sa meča:

22:29

90. minut - GOL, VELJKO NIKOLIĆ!

Nakon preduge pauze zbog povrede, Veljko nikolić se vratio i meč obeležio spektakularnim golom sa dvadesetak metara. sigurno najlepši pogodak na večerašnjoj utakmici!

22:19

80. minut - Izmene!

Umesto Sanoga i mitrovića poslednjih desetak minuta odigraće Slavoljub Srnić i Veljko Nikolić, povratnik na teren nakon duge pauze.

22:18

78. minut - GOL, EL FARDU BEN!

Prvi put je Crvena zvezda imala malo više prostora da trči i to se završilo pogotkom igrača sa Komorskih Ostrva. Stefan Mitrović je povukao kontru, Aleksandar Katai prebacio loptu na drugu stativu, a Ben i Mustafa su kombinovali pre šuta. El Fardu Ben je matirao golmana Vulića!

Izvor: MN PRESS

22:14

73. minut - GOL, STEFAN MITROVIĆ!

Ponovo vodi Crvena zvezda, a strelac je Stefan Mitrović. Iskoristio je idealnu asistenciju Marka Gobeljića, kojeg je Katai uposlio pasom u dubinu i sa samo nekoliko metara zatresao mrežu gostiju.

22:10

70. minut - Ponestaje vremena!

Crvena zvezda ima još samo 20 minuta i nadoknadu da postigne gol i ponovo dođe do prednosti!

22:03

63. minut - Dvostruka izmena Zvezde!

Umesto Kingsa Kangve i Iraklija Azarova na terenu su Ibrahim Mustafa i Nemanja Milunović. Zbog ovih promena Miloša Milojevića biće i određenih pomeranja na terenu. Očekujemo Strahinju Erakovića na levom boku, a Ibrahima Mustafu kao desno krilo.

Izvor: MN PRESS

22:00

60. minut - Tanko!

Rezervista Ivanjičana Ibrahim Tanko, nekadašnji omladinac Crvene zvezde, raspalio je po lopti sa dvadesetak metara, a njegov topovski udarac završio je pored gola Borjana. Mogao je fudbaler iz Gane ovim potezom da donese prednost Javoru.

21:54

54. minut - Izmena i ovacije Ohiju!

Umesto Ohija, koji je postigao jedini gol za Zvezdu večeras, ostatak meča igraće Aleksandar Katai. Morao je Milojević da "potegne" najjače oružje sa klupe! Navijači sa zapadne tribine ovacijama su ispratili iz igre norveškog fudbalera. Naravno, stadion je pozdravio i Aleksandra Kataija od kojeg se očekuje da donese prednost Zvezdi.

Izvor: MN PRESS

21:47

47. minut - Marčić!

Mogao je vezni fudbaler da postane pravi junak Javora. Šutirao je nakon što je lopta preskočila Gobeljića, ali je prečka bila saveznik Crvene zvezde ovom prilikom.

21:45

46. minut - Nastavljamo!

Počeo je drugi deo meča. Crvena zvezda i Javor imaju još 45 minuta da reše pitanje pobednika!

21:45

Golovi!

Pogledajte pogotke iz prvog dela meča. Crvena zvezda je povela preko Ohija Omoižuanfa:

Prvi pogodak na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A Javor izjednačio golom Milana Marčića:

Drugi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

21:40

Zvezda našla pojačanje!

Do kraja prelaznog roka Miloš Milojević bi mogao da dobije napadača! Crveno-beli su "zagrizli" za Afrikanca koji ima bogato iskustvo iz Francuske.

Izvor: Profimedia

21:30

Bakljada za Pavkova!

Navijači Crvene zvezde na severnoj tribini priredili su pirotehnički šou u devetom minutu, kako bi na specifičan način ispratili Milana Pavkova. Snažni napadač napušta Zvezdu i seli se u Saudijsku Arabiju u transferu "teškom" milion evra, a fanovi crveno-belih pokušali su da mu se oduže za nekoliko važnih golova koje je postigao u dresu Zvezde.

21:27

Poluvreme - 1:1!

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su golom Ohija u 16. minutu, ali je Marčić u 30. minutu postigao gol za 1:1. To je rezultat kojim se odlazi na pauzu, a Miloš Milojević moraće nešto da promeni u nastavku susreta kako bi šampion stigao do sva tri boda na svom terenu.

Iz samog finiša prvog dela meča treba istaći povredu Iraklija Azarova, koji je ostao da leži u kaznenom prostoru gostiju, a Zvezdin lekarski tim mu je nekoliko minuta ukazivao pomoć. Ostaje da se vidi da li će on moći da nastavi meč, prvi koji beleži u dresu srpskog kluba.

Izvor: MN PRESS

21:20

Poruka za Stankovića!

Navijači Crvene zvezde istakli su transparent posvećen Dejanu Stankoviću, bivšem igraču i treneru njihovog kluba.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

21:07

30. minut - GOL, MILAN MARČIĆ!

Kapiten gostujućeg tima Milan Marčić postigao je pogodak i poravnao rezultat u Beogradu. Sjajan trzaj glavom matirao je nemoćnog Borjana, a pored samog gola treba pohvaliti i način na koji je Marčić ispratio Gigićevu akciju po desnom krilu!

21:00

Miloš Milojević!

20:53

16. minut - GOL, OHI OMOIŽUANFO!

Milojević ga je vratio u tim, a on se odmah vratio svojoj staroj navici, postizanju golova. Izvukao se norveški napadač na levi deo kaznenog prostora i tamo sačekao loptu Stefana Mitrovića, koji je sa desetak metara lako poslao u gol tima iz Ivanjice!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

20:39

2. minut - Gigić!

Prvi je zapretio Javor. Norman Kembel, nekadašnji igrač Grafičara, gurnuo je loptu u prostor Petru Gigiću. Napadač koji je deo karijere proveo i u Partizanu šutirao je preko gola.

20:37

1. minut - Meč je počeo!

Sa nekoliko minuta zakašnjenja, utakmica Crvene zvezde i Javora je počela!

20:35

Izjava Miloša Milojevića!

"Osećaj je dobar, ali nosi mnogo odgovornosti - prema ljudima koji su tu sedeli pre mene, ali i prema navijačima. Manje od 24 sata sam proveo sa ekipom, ali poznajem te momke. Oni su inteligentni i prepoznaju fudbalske stvari. Nisam mađioničar, ali sam dobio dobru ekipu od Dejana. Očekujem da odigraju dobro. Zbog emotivnog i fizičkog pražnjenja će biti izmena u sastavu, treba da osposobimo 20 igrača koji treba da iznesu sezonu. Onih 11 koji izađu na terenu su najboljih 11 u tom trenutku", rekao je Milojević pred kamerama televizije Arenasport nekoliko minuta pred početak meča.

20:20

Tabela!

Ovakva je trenutna situacija u Superligi:

Standings provided by SofaScore LiveScore

20:10

Milojevićev izbor!

Za razliku od mečeva pod komandom Dejana Stankovića, kod Miloša Milojevića Ohi Omoižuanfo dobija priliku da igra od prvog minuta. Norvežanin je ove sezone nastupio samo protiv Kolubare u domaćem prvenstvu, a novi trener ga je danas pomenuo na konferenciji za medije.

"Ohi je naš napadač i dok je tu, ja računam na njega. Ako stigne ponuda koju klub ne može da odbije...", otkrio je novi trener Zvezde i zatim napadača stavio u startnu postavu.

Za razliku od Ohija, publika večeras neće imati priliku da gleda Mirka Ivanića, dok je Aleksandar Katai na klupi za rezervne igrače. To su najveće promene u Crvenoj zvezdi.

Izvor: MN PRESS

20:05

Velike promene!

Uz Dejana Stankovića, Crvenu zvezdu su napustila i petorica njegovih pomoćnika! Iz kluba su otišli pomoćnici Nenad Sakić, Vladimir Radenković i Vinćenco Saso, kondicioni trener Federiko Panonćini i trener golmana Pjerluiđi Brivio.

Umesto njih trojice, Miloš Milojević planira da angažuje trojicu stručnjaka kojima će pojačati stručni štab i sa kojima će raditi u nastavku sezone.

19:55

Rezervisti!

Crvena zvezda: Popović, Katai, Leković, Milunović, Motika, Mustafa, Nikolić, Srnić, Stanković

Javor: Velimirović, Basarić, Korea, Dolmagić, Grabež, Ivelja, Maletić, Odueni, Petrović, Tanko, Vico

19:40

Službena lica!

Večeras će za pravdu biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Milanović Miloš
  • Prvi pomoćnik: Šutulović Milan
  • Drugi pomoćnik: Vojnić Stefan
  • Četvrti sudija: Trifković Dejan
  • Delegat: Jovanović Marko
  • Kontrolor: Santrač Dejan
  • VAR: Marković Momčilo
  • AVAR: Stojanović Andrija
19:35

SASTAVI!

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Azarov - Sanogo, Kanga - Ben, Kangva, Mitrović - Ohi.

Javor: Vulić - Tolčić, Obradović, Đukić - Kembel, Dukure, Maričić, Janjić, Nikolić - Luković, Gigić.

19:30

Sve što je rekao Milojević!

Konferencija na kojoj je predstavljen novi trener Zvezde kratko je trajala jer je on morao da požuri da spremi večerašnju utakmicu, ali je bilo dovoljno vremena da se javnosti obrate Zvezdan Terzić i Miloš Milojević, novi trener crveno-belih.

Bivši trener Hamarbija i Malmea govorio je o promenama koje čekaju klub, igračkom kadru koji je zatekao, obavezama u Ligi Evrope i Ohiju Omoižuanfu koji nije imao veliku minutažu na početku sezone.

19:20

Promene u Zvezdi!

Burno je bilo u redovima srpskog šampiona tokom prethodna dva dana!

Prvo je Dejan Stanković podneo neopozivu ostavku, a zatim je kao prvi favorit da ga nasledio iskočio Miloš Milojević. Klub je to potvrdio samo nekoliko minuta kasnije, a nekadašnji omladinac Zvezde i pomoćni trener u njenom stručnom štabu odmah se prihvatio posla.

Izvor: MN PRESS

19:10

Dobro veče!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Javor na stadionu "Rajko Mitić", a meč koji je zakazan za 20:30 biće debitantski za Miloša Milojevića. Novi trener crveno-belih danas je predstavljen u novoj ulozi i odmah će imati ispit koji mora da položi.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Dolazi Lalat da zakuca poslednji ekser u naš sanduk

Najnovije