• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezdaši, mirno spavajte!" Nastavlja se najljepša tradicija u Zvezdi - Deki dočekao Miloja, kao što je i njega Vladan!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejan Stanković je nakon ostavke došao na "Marakanu" kako bi poželio sreću svom nasljedniku Milošu Milojeviću.

 FK Crvena zvezda Dejan Stanković poželios reću novom treneru Milošu Milojeviću  Izvor: Instagram/FK Crvena zvezda/Screenshot

Prethodna nedelja u Crvenoj zvezdi bila je najburnija u prethodnih godinu dana, ako ne i duže. Dejan Stanković je podnio ostavku nakon eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija, a umjesto njega odmah je promovisan mladi strateg Miloš Milojević, njegov nekadašnji pomoćnik.

Upravo je Stanković prvi "okrenuo" Milojevića kako bi mu rekao da je njegovo mjesto upražnjeno i da ga čeka na "Marakani", a danas je na Instagram profilu Crvene zvezde isplivala fotografija kojom se nastavlja lijepa tradicija...

Stanković je došao da podrži svog nasljednika Miloša Milojevića, baš kao što je to uradio i Vladan Milojević pošto mu je "ustupio" mjesto na stadionu "Rajko Mitić". Vladan Milojević je napustio Crvenu zvezdu u decembru 2019. godine i ostavio je tada lijepu prednost Stankoviću u odnosu na Partizan, kao što je to sada učinio i "Mister".

"Zvezdaši, mirno spavajte!", poručili su i tada i sada iz Crvene zvezde, pošto se zaista rijetko viđa da bivši trener pozdravi novog i poželi mu sreću u radu.

"Hoću da se zahvalim klubu, legendama i navijačima što sam ovde. Zvezda me je prije 20 godina poslala u misiju da se vratim ovdje. Stavila me je ovdje umjesto velikog lafa - Vladana Milojevića. Vidjeli ste fotografiju... Nisam vidio nigdje da trener koji odlazi dočeka trenera koji dolaze", rekao je prije dvije i po godine Dejan Stanković koji je sa Crvenom zvezdom beležio velike uspjehe, ali se i mnogo potrošio na Marakani.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC