• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 miloš milojević pred utakmicu crvena zvezda monako
 miloš milojević pred utakmicu crvena zvezda monako

Padali su na Marakani i veći od Monaka! Milojević pred Ligu Evrope pričao i o Dinamu: Nisu oni 50 odsto bolji od nas!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trener fudbalera Crvene zvezde govorio pred početak grupne faze u Ligi Evrope i meča sa Monakom.

 miloš milojević pred utakmicu crvena zvezda monako  Izvor: Youtube/FK Crvena zvezda/pritnscreen

Fudbaleri Crvene zvezde počinju i treće takmičenje u novoj sezoni! Nakon kvalifikacija z Ligu šampiona u kojima su zaustavljeni na posljednjoj prepreci i domaćeg prvenstva u kojem i pored male krize drže prvu poziciju, fudbaleri Miloša Milojevića dobijaju nove obaveze. Riječ je o Ligi Evrope, odnosno grupnoj fazi tog takmičenja.

Srpski šampion smješten je u grupu H i igraće protiv Monaka, Ferencvaroša i Trabzona, a u prvoj rundi protivnik će biti tim koji se takmiči u francuskoj Ligi 1. Skupocjeni Monako dolazi na stadion "Rajko Mitić" kao apsolutni favorit ove grupe, pa je na Zvezdi da napravi iznenađenje i spriječi goste da odnesu sva tri boda iz Beograda.

Trener Miloš Milojević tačno u podne obratiće se novinarima, a meč Crvene zvezde i Monaka igra se u četvrtak od 21:00.

12:21

Stručni štab!

"Zna se ko će biti prvi pomoćnik, Asbagi, bivši selektor mlade reprezentacije Švedske i trener Geteborga. Priključili smo Vujadina Savića u stručni štab kao početnika. Imamo spremno rešenje za fitnes trenera, ali ne možemo nekog baš dobrog u sred sezone da uzmemo iz kluba", otkrio je Zvezdin trener.

12:21

Prekretnica!

"Nije prekretnica sezone, sledi nam Pazar koji je prekretnica, pa Trabzon koji je prekretnica. Ako pobedimo treba nam još 7-8 bodova da prođemo. Sad ne bih bio zadovoljan remijem protiv Monaka, ali utakmice se okreću i možete da budete zadovoljni bodom."

12:19

Igrački kadar!

"Naravno da nedostaje Mirko Ivanić, ali više se priča o onima koji nisu tu. Kad igra Ivanić, što ne igra Kangva, kad igra Kangva, što ne igra Ivanić... Mirko je kvalitetan igrač, ali on konstantno igra 55 utakmica u sezoni. Ivanić je u konkurenciji za tim, ali ćemo videti da li je to pametno ili da mu damo još tri dana. Rovit je igrao protiv Partizana. Krstičić trenutno nije u trenažnom procesu, pa je bilo nezahvalno staviti ga u tim. Prucev je mlad igrač i prvo treba da dobije priliku u domaćem prvenstvu, kako bih računao na njega za Evropu. Pešić i Kulibali, dvojica kvalitetnih igrača, dovoljni su za sezonu", ispričao je Miloš Milojević.

12:15

Šansa Zvezde!

"Više je vetar u leđa nego presing igrati pred svojim navijačima. Mi njih možemo da ugrozimo ako budemo igrali pametno na drugu loptu, nakon osvojene lopte. Tu ćemo imati priliku da direktno dođemo do njihovog gol. Možemo na prekidu da ih ugrozimo, nisu baš sjajni u tome. Da im ne otkrivam sve, ali ima prostora. Bitno je samo staviti se u ulogu tima", rekao je trener Crvene zvezde.

12:13

Poređenje sa Dinamom!

"Oni su tranziciona ekipa, imaju problema kad treba da kontrolišu igru. Mnogo direktnih igrača, ekipa koja bi u nekoj drugoj ligi obezbedila plasman u Ligu šampiona. Ja verujem da je ova ekipa igrača dobra, da ne verujem bio bih na plaži. Pre nekoliko nedelja se pričalo o najboljoj generaciji od '91, a sada se dovodi u pitanje. Imate primer iz Zagreba, Dinamo nije 50 odsto bolji od nas, a ni Čelsi nije 50 odsto bolji od Monaka", otkrio je Milojević.

12:11

Nema krize!

"Nisam zadovoljan kad ne dobijemo utakmicu, ali mislim da igra nije slaba. Protiv TSC-a imamo 27 udaraca, 11 u okvir gola. Ako se uzme taj segment, rezultat je mogao da ode na 3:1 ili 4:1. Ne opravdavam sebe, ali 1:1 protiv Partizana na njihovom stadionu nije neuspeh. Naš najveći konkurent bio je defanzivno orijentisan na svom stadionu. ne verujem da ima prostora za polemike o krizi. Momci ne treba da imaju presing toga. ne možemo da vratimo meč protiv TSC-a, sad razmišljamo samo o utakmici sutra. Uradili smo analizu, radimo na korekcijama, ali to je proces. Ovde su i druge ekipe uzimale bodove", ispričao je Milojević.

12:08

Monako ima problema!

"Hvala vam što ste doši. Očekujemo kvalitetnu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Oni igraju jednu od najzahtevnijih liga, igraju drugim brzinama i intenzitetom. Fizički su dominantni i moćni, pokazali su i protiv PSŽ. Nisu vanzemaljci, ponavljam to! Protiv ekipa gde su dominantni imaju problema. Disciplinom i kvalitetom koji imamo možemo da igramo. Poštujemo Monako, ali uz dužno poštovanje prema Monaku, ovde su pobeđivani i bolji timovi. Potrebno nam je 90 minuta discipline za tako nešto", rekao je Milojević!

12:05

Počinjemo!

Trener Crvene zvezde je pred novinarima i govoriće o meču prvog kola grupne faze u Ligi Evrope!

11:55

Pre toga Monako!

Kneževina Monako druga je najmanja država na svetu, odmah posle Vatikana, a u njoj postoji samo jedan muški fudbalski klub. Monako se zbog toga takmiči u fudbalskom sistemu Francuske, gde je jedan od najuspešnijih timova sa čak osam šampionskih titula.

Ove sezone rezultati nisu tako sjajni i nakon šest odigranih mečeva Monako se nalazi na sredini tabel. Za sada imaju učinak od dve pobede, dva remija i dva poraza, a u poslednjem kolu su savladali Nicu na gostovanju (1:0). Kao i Crvena zvezda tokom leta su učestvovali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali ih je na putu do grupne faze kroz "nešampionsku stazu" izbacio PSV iz Ajndhovena.

Navijači Crvene zvezde prethodnih godina imali su često prilike da gledaju mečeve svog kluba protiv Monaka, ali u Evroligi.

Izvor: Profimedia
11:50

Misli se i na Novi Pazar!

Odmah nakon meča protiv Monaka Crvena zvezda će morati da se okrene jednom od najtežih gostovanja u Superligi. Crveno-beli putuju u Novi Pazar ekipi koja je za vikend preuzela prvo mesto na tabeli, a planira tu i da ostane - ako je verovati rečima iz kluba.

Vladimir Gaćinović i njegovi igrači imaju sedam pobeda u nizu na mečevima Superlige, pa mogu i da zaprete dugogodišnjem šampionu.

11:45

Zvezda zove na spektakl!

Srpski šampion spreman je za još jedan evropski meč, a navijači ponovo planiraju fantastičnu koreografiju na svim tribinama. Zbog toga je stigao poziv navijačima koji u četvrtak dolaze na stadion, a oglasio se i legendarni fudbaler crveno-belih koji očekuje fantastičan meč!

11:40

Jedan od problema - napadači!

Crvena zvezda trenutno računa samo na dvojicu klasičnih napadača - Aleksandra Pešića koji od dolaska u klub igra sa slomljenim prstom i Kalifom Kulibalijem koji je stigao u finišu prelaznog roka i za sada nije dobio mnogo prilike da se nametne.

On je čak 11. napadač kojeg Crvena zvezda koristi u poslednjih 25 meseci, a neke od njih navijači su već zaboravili...

11:35

Kriza!

Zbog ispadanja iz Evrope, kao i dva uzastopna remija u Superligi, Crvena zvezda je u maloj krizi. Trener Milojević preuzeo je odgovornost nakon remija protiv tima iz Bačke Topole, a ekipa će uskoro morati da zaigra na mnogo višem nivou kako bi opravdala očekivanja navijača.

Izvor: Printscreen/Arena Sport
11:30

Put Crvene zvezde!

Aktuelni šampion Srbije stigao je do grupne faze Lige Evrope nakon što nije uspeo da se kvalifikuje za Ligu šampiona. Crveno-beli su kvalifikacije počeli u trećem kolu kvalifikacija i u obe runde su bili favoriti, ali tim Dejana Stankovića nije ostvario zacrtani cilj.

Nakon rutinskih pobeda protiv Pjunika iz Jermenije, od beogradske ekipe bolji je bio Makabi iz Haife koji je autogolom Milana Pavkova u finalu meča na stadionu "Rajko Mitić" izbegao produžetke i obezbedio plasman u grupnu fazu. Izraelci su već zaigrali u eliti, a na gostovanju u Portugalu Benfika je bila bolja od njih (2:0).

11:15

Četvrti meč Milojevića!

Milošu Milojeviću će susret protiv Monaka biti prvi na međunarodnoj sceni, a do sada je ekipu Crvene zvezde predvodio na tri superligaška meča. Nakon pobede protiv Javora (4:1) upisani su nerešeni rezultati protiv Partizana (1:1) i TSC-a (1:1).

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
11:00

Grupna faza!

Ovo je kompletan raspored grupne faze:

8. septembar: Crvena zvezda - Monako (21:00)
15. septembar: Trabzonspor - Crvena zvezda (18:45)
6. oktobar: Crvena zvezda - Ferencvaroš (18:45)
13. oktobar: Ferencvaroš - Crvena zvezda ( 21:00)
27. oktobar: Crvena zvezda - Trabzonspor (21:00)
3. novembar: Monako - Crvena zvezda (18:45)

10:50

Dobar dan!

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević održaće konferenciju za novinare pred meč prvog kola grupne faze protiv Monaka. Meč predstavnika Srbije i tima iz Kneževine na programu je u četvrtak od 21:00. Konferencija na stadionu Rajko Mitić počinje u 12:00, a vi možete pratiti tekstualni prenos uz MONDO.

UKRATKO

  • Prvo kolo grupne faze
  • U grupi su Trabzon i Ferencvaroš
  • Zvezda želi evropsko proleće
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije