• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kompanija m:tel i treću godinu zaredom je generalni sponzor banjalučkog Borca: Zauzvrat tražimo samo dobre rezultate!

Autori Bojan Jakovljević Autori Nebojša Šatara

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan i potpredsjednik Fudbalskog kluba Borac Bogoljub Zeljković potpisali su novi ugovor o saradnji.

 FK Borac i m:tel potpisali ugovor o generalnom sponzorstvu treći put zaredom Izvor: MONDO/Goran Arbutina

U Trofejnoj sali Gradskog stadiona u Banjaluci, Borac i m:tel su i treću godinu uzastopno potpisali međusobnu saradnju, pa će pomenuta kompanija nastaviti da bude generalni sponzor crveno-plavih.

"Ovo je treća godina kako potpisujemo međusobnu saradnju, m:tel će i ove godine biti generalni sponzor FK Borac. U prethodne dvije godine, otkako smo se ujedinili, Borac je bio šampion, a ne očekujemo ništa manje ni ove godine. Mi smo tu da momke bodrimo i finansijski podržimo i budemo u svakom smislu stub Borca, a od njih zauzvrat tražimo samo dobre rezultate", rekla je Jelena Trivan, direktorka kompanije m:tel.

VRIJEDNOST UGOVORA

"Trogodišnji ugovor iznosi 600.000 KM, ovo je treća godina", istakla je Trivan.

Prema njenim riječima, nije nepoznanica da kompanija m:tel mnogo ulaže u sport Republike Srpske i i Bosne i Hercegovine.

"Sponzori smo i cijelog Fudblaskog saveza BiH, mnogih drugih fudbalskih klubova, ali i rukometnih, košarkaških...Kad gledate prenose utakmica vidjećete na grudima naše ime. Tu smo da podržimo one koji vrijede u RS, a sad već i u cijeloj BiH. Sinonim za fudbal je Borac, pa je logično da uz njega ide najveća i najbolja kompanija u ovom trenutku postoji u RS, a bogami i lider telekomunikacioni u čitavoj BiH. Želim igračima i upravi Borca svu sreću i da osvjetlate naš obraz ove godine", dodala je direktorka kompanije m:tel.

Drugi čovjek banjalučkog kluba Bogoljub Zeljković istakao je da m:tel osim što je sponzor treću godinu zaredom već deceniju pomaže klub i cijeli sport RS i BiH.

"Kompanija m:tel u javnosti je poznata ne samo da pomaže sport već i druge stvari, a ono što je za nas značajno je da su prepoznali ono što smo uradili u prethodnom periodu - riješili smo milionska dugovanja, radimo na poboljšanju infrastrukture, velika su ulaganja na našem terenu, bilježimo značajne rezultate na zelenom terenu. Ovom prilikom želim da se zahvalim gospođi Trivan i rukovodstvu kompanije za zaista značajnu pomoć u ovim teškim vremenima i u periodu koje dolazi", izjavio je Zeljković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC