• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Brazila nije pozvao napadača iz Premijer lige!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Selektor Brazila Tite saopštio je spisak igrača za dve prijateljske utakmice, a na njemu nema Gabrijela Žesusa.

 Selektor Brazila nije pozvao Gabrijela Žesusa Izvor: Profimedia

Reprezentacije se polako pripremaju za Svjetsko prvenstvo u Kataru, ekipe organizuju prijateljske mečeve kako bi u što boljoj formi dočekali početak šampionata (od 20. novembra do 18. decembra). Tako je i Brazil odredio sipsak igrača za dva meča koja ih uskoro čekaju, a selektor Tite iznenadio je mnoge. Nije pozvao Gabrijela Žesusa.

Brazilci igraju protiv Gane 23. septembra u Avru, pa četiri dana kasnije u Parizu dočekuju Tunis. Tamo neće biti napadača Arsenala koji je na startu sezone postigao tri gola, uz tri asistencije i jedan je od glavnih igrača tima iz Londona. Priliku za debi u dobio je saigrač Dušana Vlahovića iz Juventusa, štoper Bremer.

Za sada nema objašnjenja zbog čega Žesus nije dobio poziv selektora, pa su tako krenule razne spekulacije da možda ne računa na njega za predstojeći Mundijal. Sigurno je da nije u pitanju odmor, pošto su pozvani i Nejmar, Vinisijus, Firmino i mnogi drugi superstarovi. Nije bilo nikakvih navoda ni o eventualnoj povredi, bar ne iz redova "tobdžija", tako da ostaje da se vidi razlog zbog kog je Tite odlučio da izostavi sjajnog napadača koji je u odličnoj formi.

Ovako izgleda spisak Brazilaca. Golmani: Alison, Ederson, Veverton. Odbrana: Militao, Bremer, Markinjos, Tijago Silva, Ibanjez, Danilo, Sandro, Telješ. Sredina terena: Kazemiro, Fabinjo, Ribeiro, Paketa, Gimaraeš. Napad: Nejmar, VInisijus, Rafinja, Firmino, Pedro, Kunja, Entoni, Rodrigo, Rišarlison.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC