• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ono što je uradio Serhiju Ramosu, uspjeli su samo Ronaldinjo i Mesi: Ovim potezom je sve nasmijao, a legendu izblamirao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Serhio Ramos će dobro zapamtiti Islama Slimanija zbog onoga što mu je uradio na posljednjoj utakmici francuskog šampionata.

 Islam Slimani izblamirao Serhija Ramosa Izvor: Twitter/@medart19/Printscreen

Fudbaleri Pari Sen Žermena stigli su do očekivane pobjede protiv Bresta u utakmici prvenstva Francuske u subotu. Malo ko je očekivao da će taj trijumf stići poslije dosta muka, pošto su na "Parku prinčeva" slavili samo 1:0.

Junak Parižana je bio Nejmar, ali svog junaka dobio je i Brest, pošto je fudbaler tog tima Islam Slimani nasamario Serhija Ramosa jednim driblingom, skoro kao nekada Ronaldinjo i Lionel Mesi!

Nejmar je bio jedini strijelac i to baš poslije nevjerovatne asistencije Mesija. Imao je i Brest svojih prilika na ovom susretu, i to baš kada je Islam Slimani dobio priliku da izvede jedanaesterac. Alžirac nije savladao Đanluiđija Donarumu koji je odbranom spasio PSŽ, ali jeste uspio da se po još nečemu nađe u centru pažnje.

Da je Slimani bio najbolji igrač Bresta vidjelo se i u jednom njegovom duelu sa Serhiom Ramosom, kada ga je prevario i na sjajan način mu provukao loptu između nogu. Nemoćni Ramos je morao da ga sruši, a mnogi su bili u čudu kada se ispostavilo da je sudija pokazao na faul u napadu:

Ovaj potez je postao hit na društvenim mrežama, gdje su mnogi poručili da odavno neko nije tako prevario Ramosa, driblingom kakav su nekada uspijevali da izvedu Ronaldinjo i Mesi kada su nosili dres Barselone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC