• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije ti ovo pista, već Bajern Minhen: U velikanu ljuti na trenera, ali iz bizarnog razloga!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bajern Minhen bilježi slabe rezultate na početku nove sezone, a osim toga, upravi kluba smeta i to kako se oblači trener Julijan Nagelsman.

 Bajern Minhen kritikuje Nagelsmana zbog oblačenja Izvor: Profimedia/Sven Hoppe/dpa

Bajern Minhen je u krizi i problemi unutar kluba polako dospevaju u javnost. Bavarci su poslije 10 uzastopno osvojenih titula u Bundesligi započeli novu sezonu dosta slabo - poslije sedam kola su na tek petom mjestu i u posljednja četiri kola su bez pobjede.

Nakon tri remija u nizu, prošlog vikenda je uslijedio poraz od Augsburga i sada veliki pritisak trpi mladi trener Bajerna, Julijan Nagelsman. A uprava kluba kritikuje ga i zbog - načina oblačenja!

Kako javlja njemački "Bild", 35-godišnji Nijemac nije na meti kritika samo zbog slabih partija i rezultata tima koji se letos ozbiljno pojačao. Problem je i to što Nagelsman privlači pažnju svojim stilom odijevanja!?

Ovaj list piše da su u Bajernu poručili Nagelsmanu da mora da shvati da fudbal nije šou biznis. Nemac je poznat po tome da voli da izgleda lijepo pored terena, često oblači kraće pantalone i sportske patike, umjesto tradicionalnijih klupskih trenerki ili odijela.

Ipak, Nagelsman do sada nije prekršio nijedno pravilo jer nosi isključivo odjeću "Adidasa" ili "Hugo Bosa", pošto su ti brendovi sponzori Bajern Minhena. Ostaje da se vidi hoćemo li u narednim sedmicama vidjeti Nagelsmana u nekoj drugačijoj odjevnoj kombinaciji...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC