• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Uzivo-konferencija-Dragana-Stojkovica-PIksija-posle-Srbija-Svedska
 Uzivo-konferencija-Dragana-Stojkovica-PIksija-posle-Srbija-Svedska

Mitrovića moraju da tuku, dao im je 3 gola! Piksi blistao zbog pobjede Srbije pa poslao poruku o Vlahoviću: On je zmaj!

Selektor Srbije Dragan Stojković bio je prezadovoljan igrom njegovog tima u pobjedi protiv Švedske 4:1 u Ligi nacija.

 Uzivo-konferencija-Dragana-Stojkovica-PIksija-posle-Srbija-Svedska Izvor: MN PRESS

Srbija je pobedila Švedsku u Ligi nacija. Na "Marakani", pred oko 10.000 mališana tim Dragana Stojkovića demolirao je Šveđane u Ligi nacija - 4:1 (2:1). Briljirao je Aleksandar Mitrović koji je postigao het-trik, četvrti gol postigao je Saša Lukić i to na prelep način sa ivice kaznenog prostora. Sada sledi okršaj sa Norveškom i Erlingom Holandom za prvo mesto u grupi četiri i plasman u "A" diviziju ovog takmičenja (27. septembar).

Pratite uživo na MONDU konferenciju za medije selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija klikom na karticu *RAZVOJ DOGAĐAJA*.

23:56

ZAVRŠENA JE KONFERENCIJA ZA MEDIJE

23:52

DA LI ĆE BITI PROMENA U ODBRANI U OSLU?

"Videćemo, sve zavisi od stanja u kom se igrači nalaze. Neki dan sam rekao da moram da vidim 2-3 igrača kako će spavati. Tu sam i na Veljkovića mislio i nije se lepo probudio i zato je ostao van tima. Mislim, postoje ti mali problemi koje moramo da rešavamo sa doktorima i fizioterapeutima. Ali bože moj. Za tri dana je utakmica, pa ćemo videti u kakvom su stanju svi."

23:49

"VLAHOVIĆ JE ODIGRAO KAO ZMAJ"

"Vlahović recimo danas nije postigao gol, ali je odigrao kao zmaj. Ja to kao trener tako vidim. Toliko dobrih primanja, proigravanja, ulazaka u šesnaesterac, uz to i asistencija. To je fascinantno, ta kretnja i želja da se pomogne timu. Mislim da svaki trener da ima takvog igrača, sa tom vrstom igre i angažovanja, mora biti zadovoljan. A ja jesam, bez obzira da li je dao gol."

23:47

"MORAJU MITROVIĆA DA TUKU, DAO IM JE TRI GOLA"

"On je dobio jedan udarac i sad ne znam u kom je stanju. Mislim Lindelof da je to uradio. Da je mene udario, rekao bih vam kako se osećam. U ovom trenutku ne znam kako je on. S obzirom na to da znam kakav je Mitrović, ne verujem da će propustiti utakmicu u Norveškoj pa makar imao i bolove. On daje sebe 100% i nadam se da nije ništa ozbiljno. Videćemo, imamo još par dana, da vidimo tačno stanje. Nezgodan udarac, ali dobro. Moraju i da ga tuku malo, dao im je tri gola, ne može bez toga."

23:46

O IZMENI ŽIVKOVIĆA NA POLUVREMENU

"Jedan od razloga je žuti karton koji je dobio i možda da bi se pronašao taj neki balans, jer nam je leva strana bila odlična. Kostić je to radio perfektno. Hteli smo da i desnom stranom delujemo i da malo leva strana može da predahne, da idemo preko oba boka, a ne samo preko jedne strane. Bilo bi pogubno i glupo da se zbog nekog starta dobije taj drugi žuti karton. Ali Žile je odigrao odlično."

23:44

KAKO ZAUSTAVITI HOLANDA? JA NE IGRAM...

"Ono u Beogradu je bilo sto šansi i nismo dali gol. U principu znamo Norvežane, ali neće im biti lako. Kako zaustaviti Holanda? Ja ne igram, to ćete pitati ove igrače koji budu igrali. Da igram, ja bih ti rekao. Moraš da budeš obazriv, da držiš koncentraciju, igrač je moćnih kvaliteta. Učinićemo sve da timskom igrom ga zaustavimo i neutrališemo."

23:42

O ČEMU JE PIKSI RAZMIŠLJAO DOK JE GLEDAO MOĆNU SRBIJU

"Da svira kraj, da skrati više taj lep osećaj. Ne gledam previše rezultat, nego gledam šta se dešava na terenu i gledam da li neke principe igre koristimo kako treba, da li se ponašamo profesionalno i po dogovoru. Onda donosite neke odluke, kada vidite da nešto nije u redu. Generalno, video sam od starta da ćemo dominirati, da če imati posed lopte dovoljno da ih stavimo na muke i da će im biti teško da se odbrane."

23:41

O SAŠI LUKIĆU

"Ovo sve što se dešava sa njim i ovaj prelep gol. To sam znao. Znao sam da on poseduje fantastične kvalitete kao fudbaler i kao jedan ozbiljan mommak. Puno poverenja imam u njega i njegovu igru, u njegovu fudbalsku inteligenciju. A ovo što se večeras desilo je jedna fudbalska disertacija. To je zaista nešto fenomenalno kad postignete takav prelep gol. To ne može svako i drago mi je zbog njega da se upisao u strelce. Ali bez obzira da li je dao gol, odigrao je doktorski i nije mu prvi put."

23:37

O DECI NA TRIBINAMA MARAKANE

"Tema sastanka danas, jedna od tačaka, je da sam igračima rekao da imamo veliku odgovornost večeras zbog te dece na tribinama. Da moramo da uradimo sve da ih kući pošaljemo srećne i da ovu utakmicu pamte kao prelepu uspomenu."

23:35

O PORAZU NORVEŠKE

"Znali smo za taj rezultat, ali to ništa nije promenilo za ovaj meč večeras."

23:35

O IGRI SRBIJE

"Mislim da je jedno predivno veče za nas. Briljantna igra. Rezultat takođe. U svim elementima fudbalske igre smo bili bolji od Švedske. Stil fudbala koji mi gajimo i želimo da pokazujemo, daje rezultate i lepotu u igri. To me posebno raduje. Srbija uvek igra za gol više. To smo pokazali i večeras i na prethodnim utakmicama. Primljen gol nas nije poremetio niti je negativno uticao na nas. Naprotiv, bio je dodatni motiv da nastavimo sa lepim akcijama, pas igrom i to je dalo rezultat. Mislim da su svi uživali, pogotovo klinci kojih je bilo u velikom broju. Drago mi je zbog njih, ovo veče će pamtiti. Hvala im na podršci. U odbrani smo dobro igrali. Babić je zrelo odigrao utakmicu, u tom defanzivnom smislu je uradio sve na odličan način", rekao je Stojković.

23:32

O VLAHOVIĆU I MITROVIĆU U NAPADU

"Još jednom, mislim da se oni mnogo žrtvuju za tim i mogu da igraju zajedno. Mitrović je dao tri gola, a na drugoj strani, Vlahović je igrao briljantno bez datog gola. Ali to nije toliko važno za mene, jer su njegove kretnje i stil igre na vrlo visokom nivou. Oni se dobro razumeju i jako su opasni za protivnika u svakom trenutku."

23:30

Evo selektora Stojkovića

Počinje konferencija selektora Srbije.

23:19

SELEKTOR ŠVEDSKE: IMATE JAKO, JAKO DOBRE IGRAČE

"Srbija je vrlo dobar fudbalski tim. Danas su bili dosta bolji od nas. Kraj prvog poluvremena nije bio dobar za nas, 2:1 i onda 3:1 na početku drugog poluvremena. Čestitke Srbiji, imaju jako dobre igrače, ovo je bila odlična utakmica za njih. Fizički su snažna ekipa. Imaju i odlične tehničke karakteristike. Verovatno će napraviti dobar rezultat na Svetskom prvenstvu", rekao je selektor Švedske Jane Anderson na konferenciji za medije nakon ubedljivog poraza njegovog tima.

22:51

Ovako je Srbija pobedila Švedsku 4:1

22:47

Dobro došli u MONDO Live

Pratite uživo na MONDU konferenciju za medije selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

UKRATKO

  • Srbija je pobedila Švedsku 4:1 u poslednjem meču u Beogradu pred odlazak na Svetsko prvenstvo.
  • Za prvo mesto u grupi i plasman u A diviziju Lige nacija, Srbija će u utorak morati da pobedi Norvešku u Oslu.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije