• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanci se klanjaju momku iz Bijeljine: Dobio nagradu pa raširio srpsku zastavu, da li će ga Piksi primjetiti?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejan Joveljić proglašen je za najboljeg igrača sezone u redovima Los Anđeles Galaksija.

 Dejan Joveljić najbolji igrač LA Galaksija Izvor: Twitter/screenshot/@LAGalaxy

Srbi su ove sezone omiljeni u MLS ligi! Nakon što je nekadašnji golman Čukaričkog Đorđe Petrović bio proglašen za najkorisnijeg igrača Nju Ingland Revolušna, sada je i na zapadu SAD jedan srpski fudbaler dobio priznanje.

Nekadašnji golgeter Crvene zvezde Dejan Joveljić izabran je za najboljeg igrača sezone u redovima Los Anđeles Galaksija i to od strane navijača, uprkos tome što nije proveo previše vremena na terenu.

Joveljić je tokom regularnog dijela sezone upisao 31 nastup, ali je najčešće ulazio sa klupe, pa je na terenu proveo ukupno tek nešto manje od 1.000 minuta. A za to vrijeme uspio je da oduševi fanove, pošto je postigao čak 10 golova i tri asistencije. Uz to, imao je još četiri pogotka u ostalim takmičenjima, pa je uprkos tome što je bio ozbiljno ograničen minutažom uspio da nerijetko donosi radost navijačima, a u par navrata i direktno obezbijedi pobjede Galaksiju.

"Velika je čast biti izabran za najboljeg igrača godine od strane nevjerovatnih navijača Galaksija. Stvarno cijenim to, ali posao još nije gotov! Idemo zajedno da donesemo još jedan trofej tamo gdje pripada", napisao je Joveljić na svom Tviter profilu.

Joveljić u prethodnom periodu nije bio na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, ali ostaje da se vidi imali nade da možda postane dio reprezentacije baš pred Svjetsko prvenstvo u Kataru. Njegov LA Galaksi se kvalifikovao za plej-of MLS lige - trenutno su na četvrtom mjestu Zapadne konferencije kolo prije kraja takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC