• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Vlahović odlučio torinski derbi! Selektor Srbije Piksi Stojković uživo gledao petoricu "orlova" (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi uživo je na "Alijanc stadionu" gledao 159. Derbi dela Mole, na kojem je čak petorica "orlova" zaigralo u početnih 11.

 Torino - Juventus - Serija A - 10. kolo - Dušan Vlahović Izvor: Alessandro Di Marco/ANSA

Torinski 159. "Derbi dela Mole" između Torina i Juventusa u prvenstvu Italije nije došao u dobrom momentu ni za "bikove" ni za "Staru damu".

Juve je poražen u posljednje dvije utakmice, dok Toro nije slavio na posljednja četiri susreta, pa su oba tima dosta oprezno ušla u međusobni dvoboj u okviru 10. kola italijanske Serije A. 

Izuzetan motiv imali su fudbaleri Torina da poslije 7.5 godina konačno savladaju gradskog rivala, ali će na prvi trijumf nakon aprila 2015. godine morati još da sačekaju.

TORINO - JUVENTUS 0:1 (0:0)

Na strani bordo dijela bili su trojica reprezentativaca Srbije u početnih 11 - Vanja Milinković Savić, Nemanja Radonjić i Saša Lukić, dok su se kod "bjankonera" u početnoj postavi takođe našla dvojica "orlova" - Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Pod budnim okom selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je uživo posmatrao utakmicu na "Alijanc stadionu", u prvom dijelu najviše se istakao golman Torina Milinković Savić, koji je između 34. i 35. minuta nekoliko puta odlično intervenisao prilikom šuteva Vlahovića, Adrijena Rabioa i Manuela Lokatelija.

Početkom nastavka golman Torina i reprezentacije Srbije fantastično je odbranio i novi udarac Lokatelija u same rašlje, pa je svakako bio najzaslužniji što Juve nije stigao do prednosti u prvih sat vremena utakmice.

Potom su se izabranici Ivana Jurića oslobodili pritiska "bjankonera" i u par navrata natjerali Vojćeha Šćešnog da interveniše prilikom šuteva Nikole Vlašića, a potom i Valentina Lazara, da bi u 62. minutu poslije sjajnog prodora Kostića, Mojs Kin promašio stopostonu priliku sa sedam-osam metara za Juventus!

Ipak, u 74. minutu ništa nije mogao ni večeras odlični Milinković Savić!

Nakon centaršuta Huana Kvadrada, najviše je skočio Danilo i prebacio na drugu stativu gdje je srpski napadač Dušan Vlahović ubacio u mrežu -  0:1.

BIo je to šesti pogodak Vlahovića ove sezone i na diobi je liderske pozicije na listi najboljih golgetera Serije A sa Ćirom Imobileom (Lacio) i Markom Arnautovićem (Bolonja). 

Inače, moraće poslije ovog meča Dušan da spremi novac i da se otvori. Prije utakmice je selektor Piksi dao intervju italijanskim medijima i rekao je da će Vlahović postići pogodak i da će za to platiti večeru.

"Pričali smo u reprezentaciji, ali pitajte Dušana šta sam mu rekao. Daće gol,a onda će poslije meča svima da plati večeru", rekao je Piksi dan pred meč. Neće to vjerovatno smetati srpskom napadaču, sve dok daje golove.


SERIJA A, 10. kolo

Empoli - Monca 1:0 (1:0)
/Has 11/

Torino - Juventus 0:1 (0:0)
/Vlahović 73/

Atalanta - Sasuolo 2:1 (1:1)
/Pašalić 45+1, Lukman 46 - Kirijakopulos 41/

Nedjelja

Inter - Salernitana (12.30)
Lacio - Udineze (15.00)
Specija - Kremoneze
Napoli - Bolonja (18.00)
Verona - Milan (20.45)

Ponedjeljak
Sampdorija - Roma (18.30)
Leće - Fiorentina (20.45)


Standings provided by SofaScore LiveScore

(mondo.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC