• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji u FBiH: Feđa Dudić podnio ostavku na mjesto trenera Sarajeva!

Autor Dragan Šutvić

Feđa Dudić je poslije ispadanja bordo tima iz Kupa BiH podnio ostavku, navode federalni mediji.

 feđa dudić Izvor: Youtube/Screenshot/FK Sarajevo

Dosadašnji strateg Sarajeva Feđa Dudić podnio je ostavku na tu funkciju nakon eliminacije njegovog tima od Čelika u kup-takmičenju, prenose federalni mediji!

Bordo tim ove srijede je poražen od Zeničana, koji se takmiče u Drugoj ligi FBiH, nakon izvođenja jedanaesteraca rezultatom 5:4 i tako još jednom ove sezone razočarao navijače, koji su se nadali da bi sa čovjekom koji je prošle sezone sa Veležom osvojio Kup BiH mogli da stignu do bar jednog trofeja na nivou BiH.

Nakon razočaravajuće prošle sezone, u kojoj Sarajevo nije uspjelo da izbori nastup na evropskoj sceni, došlo je do trenerske rokade, pa je umjesto Dženana Uščuplića u klub stigao Dudić.

Pod njegovom komandom Sarajevo je u prva tri kola upisalo isto toliko pobjeda, a onda je stigla velika rezultatska kriza.

Sve je nekako počelo sa seobom sa Koševa zbog radova na rekonstrukciji travnjaka i dolaska na Bilino polje, gdje je Sarajevo večeras doživjelo bolan poraz.

Na zeničkom stadionu, Tuzla siti je pod komandom bivšeg stratega Sarajeva Dragana Jovića deklasiralo Dudićev tim (1:5), a onda je Sarajevo u narednih deset kola upisalo još samo dva prvenstvena trijumfa, što je učinak koji je u ovom trenutku dovoljan tek za sedmo mjesto, uz četiri boda manje od trećeplasiranog Borca.

Kada se na ovo doda da je Sarajevo u kup-takmičenju zapelo već na prvoj prepreci, jasno je da klub iz glavnog grada BiH čeka mukotrpna borba za povratak na evropsku scenu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC