• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu ljuti na sudije - Šta VAR radi!? Pogledajte situacije zbog kojih u Humskoj grme na arbitre poslije utakmice!

Autor Dragan Šutvić

U Partizanu su ljudi na sudije poslije šokantnog remija protiv Javora u Humskoj 3:3. Klub je objavio i saopštenje!

 u partizanu ljuti na sudije poslije utakmice protiv javora  Izvor: TV Arena sport/MN Press

Partizan je ispustio vođstvo i pobjedu protiv Javora (3:3), a odmah nakon meča crno-bijeli su se oglasili i kritikovali rad sudije Andrije Stojanovića i njegovih saradnika u VAR sobi.

Na zvaničnom nalogu na društvenoj mreži klub je ukazao na dvije situacije - na dosuđeni penal poslije starta veziste Kristijana Belića na defanzivca gostiju Kristijana Tojičića, a potom i na situaciju u kaznenom prostoru gostiju, u kojem je štoper Igor Vujačić završio na zemlji poslije duela sa igračem Javora, a sudija je poslije provjere sa VAR sobom pokazao da se igra dalje i da nema faula. Pogledajte te dvije situacije:

Odmah nakon tih objava, Partizan je objavio i saopštenje:

"Fudbalski klub Partizan, poslije današnjeg kola i dešavanja na terenu, moze samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem. U nekoliko minuta imamo situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gdje sudija bez ikakve dileme pokazuje na bijelu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nijem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar provjeri nešto što je očito i na štetu Partizana".

Crno-bijeli su u saopštenju aludirali i na Zvezdin meč u Nišu, odlučen u 97. minutu, kao i na to da je Radnički završio meč sa dvojicom igrača manje.

"Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gdje nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja", navodi se u saopštenju crno-bijelih.

Partizan je poslije remija protiv Javora ostao na sedam bodova zaostatka za Crvenom zvezdom poslije 15 odigranih utakmica oba "vječita" rivala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte o ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC