• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odao počast pokojniku, pa dobio crveni karton: Skandal u Španiji - svi su napali sudiju zbog ovoga!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Viljareal je na kraju došao do pobjede i time je ispravljena nepravda koju je napravio španski arbitar.

 Fudbaler Viljareala isključen nakon proslave pogotka Izvor: Arena Sport 1/Printscreen

Mladi fudbaler Viljareala Alehandro Baena (21) postigao je gol za izjednačenje protiv Almerije u 56. minutu, a samo desetak sekundi kasnije pokazan mu je crveni karton. Baena je već imao žuti karton zbog oštrog faula, dok je drugi dobio pošto je na neprimjeren način proslavio pogodak, međutim upravo oko toga je nastala velika polemika u javnosti pošto je sudija Bengoečea bio pomalo i nemilosrdan i nije "razumio osjetljiv momenat".

O čemu se radi? Baena je gol posvetio Hoseu Manueli Ljanezi, potpredsjedniku Viljareala i jednom od najvažnijih ljudi u usponu ovog kluba, koji je prošle nedjelje preminuo u 78. godini. Podigao je dres i pokazao poruku u kojoj se zahvaljuje doskorašnjem čelniku Viljareala, ali to mu Bengoečea nije oprostio.

Zbog poruke "Hvala za sve, Ljaneza" dobio je drugi žuti karton iako nije čak ni skinuo dres do kraja. Prebacio ga je preko glave i to je bilo dovoljno da glavni arbitar reaguje i isključi mladog fudbalera Viljareala koji je bio potpuno šokiran zbog toga.

Nastala je ogromna gužva na terenu zbog koje je i Pau Tores dobio žuti karton zbog "neprikladnog ponašanja", dok je crveni karton pokazan i Morlanesu, igraču koji je skočio sa klupe za rezerve i najratobornije se obračunavao sa sudijom od svih fudbalera domaćeg tima.

Publika je očekivano pobjesnila na nerazumnu odluku Bengoečee, a pravda je zadovoljena u četvrtom minutu nadoknade kada je Džekson postigao gol za pobjedu Viljareala nad Almerijom od 2:1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC