• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pola karijere proveo u drugoj ligi, a sad dobio poziv za Mundijal!

Autor Dragan Šutvić

Napadač Verdera našao se na spisku za Katar.

 niklas filkrug pozvan u reprezentaciju njemačke  Izvor: Profimedia

Nemačka je ustala, brojni reprezentativci i fudbaleri, kao i bivši asovi su tražili Niklasa Filkruga u nacionalnom timu i sada su ga dobili! Objavio je selektor Njemačke Hansi Flik prošireni spisak sa 55 kandidata za put u Katar i 188 centimetara visoki napadač se našao na njemu.

Filkrug ima 29 godina, nastupa u Verderu iz Bremena i do sada je pola karijere proveo u "cvajti". Igrao je za Grojter Firt, Nirnberg, Hanover i Verder u drugoj ligi, a sada je sa osam golova najbolji strelac Bundeslige i javnost je jasno zatražila da bude pozvan u Katar!

"Ne mislim da je Hansi Flik slijep. On savršeno vidi snagu Filkruga. Niklas je očigledan kandidat za mjesto na spisku za Katar", rekao je Lotar Mateus, a oglasio se i Bastijan Švajnštajger: "On je vrlo jak igrač, daje puno golova i sviđa mi se način na koji igra i kako sve to radi", rekao je srpski zet Švajni. 

Toni Kros je takođe naglasio da stručni štab mora "ozbiljno da razmotri Filkriga", kao i da je "u ovakvoj formi obavezan na Svjetskom prvenstvu".

I njegovi saigrači iz Verdera su se redom oglasili i podržali ga, a jedan od igrača koji odlično poznaju visokog napadača je i Miloš Veljković koji već godinama nastupa zajedno sa njim za Verder.

Ipak ovo je najširi mogući spisak i biće bukvalno prepolovlje, sa 55 na 26 imena. Za sada su se od špiceva osim Filkriga na spisku našli Tomas Miler, Timo Verner, Kai Haverc, Karim Adejemi, Jusufa Mokoko i Lukas Nmeča. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC