• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski fudbaleri potpuno goli - evo i zašto! Igraju "beton" ligu, skinuli sve sa sebe i pokrenuli važnu akciju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trojica prvotimaca mladog fudbalskog kluba Miljakovac pozirali bez odjeće kako bi upozorili na borbu protiv opake bolesti.

 Fudbaleri Miljakovca pozirali goli Movember Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Dugo neka akcija sprskih fudbalskih klubova nije "protresla" javnost kao što je to slučaj sa inicijativom koj je pokrenuo Miljakovac. Prvotimci kluba koji postoji tek dvije godine već nekoliko puta isticali su se akcijama koje su korisne za čitavo društvo, a ovog puta su otišli korak dalje - potpuno goli pozirali su kako bi skrenuli pažnju na mjesec borbe protiv raka testisa!

Trojica igrača beogradskog kluba intimne dijelove prekrili su fudbalskim loptama, a od sportske opreme na sebi imali su samo štucne i kopačke. Bio je to njihov način da skrenu pažnju na ozbiljan zdravstveni problem koji je moguće liječiti ukoliko se bolest otkrije u ranoj fazi. Ujedno, fudbalski klub Miljakovac u okviru akcije "Sačuvajte lopte" poziva sve muškarce da se testiraju na rak testisa.

Pogledajte njihovo poziranje za akciju:

Iako se takmiče u najnižem rangu za fudbalske klubove iz Beograda, Miljakovčani predvođeni Jovanom Simićem često su društveno aktivni i uspijevaju da animiraju javnost humanitarnim akcijama. Na samom početku organizovanja kluba svi koji su željeli da učestvuju u prvom treningu ekipe davali su dobrovoljni prilog kako bi postali dio tima.

Kasnije je tim koji svoje mečeve igra na stadionu u Rakovici sarađivao i sa Dejanom Stankovićem i Nemanjom Vidićem, koji su se odazivali njihovim pozivima za pomoć. U jednoj od akcija ovog kluba prikupljan je i novac za liječenje Radovana Radakovića, preminulog golmana koji je u karijeri branio za Partizan i reprezentaciju Jugoslavije.

Pogledajte fotografije sa prvog treninga Miljakovca, kluba koji je osnovan u septembru 2020. godine.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC