• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugoligaš iz sela od 2.000 ljudi izbacio bivšeg šampiona nakon žestokih uvreda italijanskog trenera!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Tim iz sela od 2.000 stanovnika napravio je senzaciju i izbacio Rijeku iz kupa Hrvatske.

 Drugoligaš iz malog sela izbacio Rijeku u Kupu Hrvatske Izvor: Profimedia

Nekadašnji šampion Hrvatske Rijeka nastavio je da posrće! Nakon nedavnog poraza od Gorice italijanski stručnjak na klupi Rijeke Serse Kozmi nije štedeo svoje igrače, a sada djeluje da je zaista bio u pravu kada ih je kritikovao. 

Ispala je Rijeka u osmini finala kupa Hrvatske od BSK-a iz Bijelog Brda, drugoligaša koji trenutno drži pretposljednju poziciju na tabeli, a dolazi iz sela koje ima manje od 2.000 stanovnika. 

BSK iz Bijelog Brda koji se bori da ne ispadne u treću ligu pobijedio je sa 2:1, a šestostruki osvajač hrvatskog kupa Rijeka nije uspjela da ih savlada iako je povela. Ipak golovima Marka Tokiča i Darija Pudića autsajder je pobijedio!

"Razumijem navijače, opravdano su reagovali. Nakon nedelju dana sam rekao da ćemo imati problema do 12. novembra. Odmah sam to istakao. Ovi igrači ne mogu više od ovoga. Večeras, ako imaš muda, jedan gol daš u zadnjih 20 minuta. Jednostavno ga daš. Ovo je tim za totalni remont. Htjeli ste 11 lavova? I ja, ali neko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao... paun. Ni Murinjo ne bi izvukao više iz ovih igrača. Izdržimo još do pauze pa onda šaljemo sve u k*rac i mijenjamo priču", rekao je Kozmi poslije poraza od Gorice, a nakon kupa je mogao da bude samo još više nezadovoljan. 

Ipak, ostaje da se vidi koliko će on još ostati na klupi ovog kluba, ipak je vjerovatnije da će nakon Mundijala vlasnička struktura odlučiti da otjera njega, a ne da rekonstruiše cijeli tim. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC