• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar najbolje laže, tako će da prevari Brazilce! Radonjić ispričao hit anegdotu, pa otkrio: Hrvati nam se čude!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Radonjić je otkrio detalje iz svlačionice, pričao je o atmosferi unutar reprezentacije pred Mundijal u Kataru.

 Aleksandar Mitrović najbolje laže u igri Mafija Izvor: MN PRESS

Fudbaler Torina i reprezentativac Srbije, Nemanja Radonjić, dotakao se u atmosfere unutar reprezentacije i već čuvene društvene igre "Mafija" koju srpski reprezentativci neumorno igraju. Takođe brzonogi fudbaler je pričao o potecijalnom direktnom duelu njega i njegovog klupskog duga Rikarda Rodrigeza.

Put Katara iz Torina ide veliki broj igrača, samo za Srbiju iz redova "bikova" će nastupati tri fudbalera Vanja Milinković-Savić, Nemanja Radonjić i Saša Lukić. Takođe za Hrvatsku će igrati Nikola Vlašić, dok će se pomenuti Rikardo Rodrigez sastati sa Srbijom u grupnoj fazi Mundijala na kom nastupa sa reprezentacijom Švajcarske.

"Često sam ovih dana pričao sa klupskim drugovima iz Torina na temu Mundijala. Vlašiću nikako nije jasno kako to da uvijek imamo fenomenalne igrače, a nikada ništa nismo napravili na velikom takmičenju. Možda je sada pravi trenutak. Rikardo Rodrigez je jedan od najiskusnijih u reprezentaciji Švajcarske, moguće je da ćemo biti direktni rivali na terenu. Šalio sam se njim, rekao sam mu da je gotov. Priznao mi je da ne voli da igra protiv mene ni na treningu. Cijenim ga kao igrača, ima odličnu tehniku za jednog defanzivca, umije da iznese loptu i često u Torinu gradimo akcije koje počinju od njega“, rekao je Nemanja.

O atmosferi u reprezentaciji Srbiji najbolje govori slika iz aviona ili karantina, gdje se više od 20 igrača zanima i provodi slobodno vrijeme uz jednu istu društvenu igru.

"Iskreno, ja ne učestvujem jer ne volim te društvene igre, ali obavezno stojim sa strane i pratim šta se dešava. Zanimljivo mi je da vidim ko se najviše nervira. Recimo, u 'Mafiji' je poenta da se dobro laže. Pošto je Mitar obično među najboljima, nadam se da će umjeti da slaže i Brazilce na terenu. A poslije toga Kamerunce i Švajcarce“, zaključio je Radonjić.

Reprezentacija Srbije svoj put na Svjetskom prvenstvu započinje protiv reprezentacije Brazila 24. novembra. Istog dana će se igrati i druga uttakmica u našoj grupi između reprezentacija Švajcarske i Kameruna. Mundijal će se igrati u Kataru od 20. novembra do 18. decembra.

pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC