• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VLAHOVIĆ? MITROVIĆ? NE, PIKSI! MONDO krenuo u Katar, a u Beogradu već Brazilci: Srbi, što se plašite Švajcarske?

Autor Milutin Vujičić

Nasmejani navijači reprezentacije Brazila iz Beograda krenuli ka Dohi na Svjetsko prvenstvo i vjeruju da ćemo proći grupu, ali da će nas pobijediti… /od reportera MONDA Milutina Vujičića iz Katara/

 Mondo krenuo u Katar na Svjetsko prvenstvo Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Dok sam razmišljao kako sam tako rutinski na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" prošao kontrolu "Hayya kartice" (obavezne za ulazak u Katar), i dok sam pogledom tražio gdje je izlaz C1, ugledao sam trojicu Brazilaca u dresovima. Čekaj, nemoguće da sam već u Kataru? Ne, Brazilci su iz Beograda krenuli ka Kataru gdje ih 24. novembra očekuje duel sa Srbijom.

Dok sam im prilazio tražili su da im napravim fotografiju za uspomenu, a nisu ni slutili da meni baš nešto treba od njih. Nasmijani momci Viktor, Rafael i Leonardo koji naviju za Palmeiras, Bahiju i Vitoriju (rivalski klubovi), poručili su odmah da jedva čekaju meč sa Srbijom - i da misle da ćemo proći grupu.

"Dobri ste, biće 2:0 za nas, ali ovo je opasna generacija Srbije", rekao mi je Leonardo dok je hvalio Vlahovića - kao najboljeg igrača Srbije.

I njegovim prijateljima se dopada reprezentacija Srbije i takođe izdvajaju Vlahovića, dok su tek kada sam spomenuli Mitrovića poručili da je "i on opasan". Vrlo dobro su upućeni i u selektora "orlova" Dragana Stojkovića za koga misle da je naše blago i da je bio strašan igrač. Čuli su da je legenda, a kada su čuli da je legenda Crvene zvezde i da je odbio da šutira penal u finalu Kupa šampiona 1991. godine u dresu Marseja - imali su još veće poštovanje za njega.

"Igrate vrlo dobar i ofanzivan fudbal, ali mi smo bolji. Mislim da ćete proći grupu, ne znam samo zbog čega god pričam sa Srbima i spomenem Švajcarce - naprave namrštenu facu. Mislim da ste mnogo jači od njih i da ćete proći", poručio je Rafael.

Brazilci potvrđuju i vijesti iz domovine, da je veliko nazodovoljstvo nacije što je Tite (izgoravaju Ćiće) odlučio da povede Danija Alveša sa timom. "Najslabiji smo na bekovskim pozicijama gdje će igrati Dani Alveš, lijevo će Aleks Sandro koji je takođe loš u posljednje vrijeme, dok je najveća prednost ovog tima dobar sistem u kome balans daje Kazemiro", poručuje Viktor.

Očekuju da Nejmar zablista, a već su mi otkrili da će u napadu kao "lažna devetka" igrati Ričarlison, dok su poprilično bili iznenađeni na konstataciju da će Srbija vjerovatno igrati sa dvojicom napadača protiv njih i napasti ih od početka meča.

"Stvarno? Pa da, zapravo ima skroz logike da Mitrović i Vlahović igraju zajedno, bilo bi čudno da se to ne proba…", poručuju momci koji neće ostati do finala, bilo je ipak preskupo. A fotografiju na kojoj prognoziraju rezultat sam obećao da ću sačuvati poslije meča kad pobijedimo Brazil, ali da ne izbaksuziramo ipak… Evo je odmah!

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC