• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajne fotografije stižu iz Katara - trenira i Aleksandar Mitrović! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije počeo je da radi sa saigračima.

 Mitrović trenirao sa reprezentacijom Srbije Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Dohu i počela završne pripreme pred mečeve u grupnoj fazi Mundijala, a sa večerašnjeg treninga stižu i dobre vesti iz tabora! "Orlovi" su danas na treningu imali pojačanje - Aleksandra Mitrovića! Najbolji strijelac u istoriji nacionalnog tima priključio se saigračima nakon neugodne povrede koju je vukao nekoliko nedjelja i sa ostatkom ekipe radio je pod komandom selektora Stojkovića.

Ova infomracija daje razlog za optimizam navijačima Srbije. Ukoliko sve bude u najboljem redu, Aleksandar Mitrović će se naći u konkurenciji za tim protiv Brazila. Prije nekoliko dana izjavio je da ga ne zanima o čemu Brazilci razmišljaju, a sigurni smo da će misliti i o njemu kada vide slike sa posljednjeg treninga.

Inače, reprezentacija Srbije priprema se u kompleksu koji koristi Al Arabi, a koji je sedam kilometara udaljen od hotela tima Srbije. Reprezentacija Srbije smještena je u centar grada, na obalu Persijskog zaliva, a luksuzni hotel nalazi se nedaleko od stadiona "974" koji će biti borilište za meč protiv Švajcarske. Pogledajte fotografije sa treninga u nedjelju uveče:

Podsjećamo, reprezentacija Srbije će 24. novembra igrati protiv Brazila, meč sa Kameruncima na programu je 28. novembra, dok se grupna faza završava utakmicom protiv Švajcarske 2. decembra. Nadamo se da će Srbija nastaviti takmičenje i u nokaut fazu, odnosno da će u Kataru odigrati više od zagarantovana tri meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC