• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hansi Flik? A, šta je to?! Hit snimak Takume Asana poslije Njemačke - O ovoj izjavi priča cijeli svijet! VIDEO

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Japanski fudbaler koji je pogodio za pobjedu protiv Nijemaca stigao je u centar pažnje zbog jednog starog video snimka.

 Takuma Asano hit video o Hansiju Fliku Izvor: Twitter/@TrollFootball

Senzaciju na Svjetskom prvenstvu napravili su Japanci pobjedom nad Njemačkom (2:1), a jedan od glavnih aktera nevjerovatnog preokreta bio je Takuma Asano. Krilni fudbaler koji je "oživio" karijeru u dresu Partizana bombom je matirao Manuela Nojera, a ubrzo je postao i hit na društvenim mrežama. Navijači koji se raduju porazu Njemačke pronašli su delić jednog od njegovih starih intervjua...

U razgovoru sa novinarima nakon odigranog meča u Njemačkoj, Takuma Asano je svojevremeno govorio i o Fliku, aktuelnom selektoru "Pancera". Novinar ga je upitao da li zna ko je Hansi Flik, nekadašnji pomoćnik Joakima Leva i kansiji prvi trener Bajerna, a odgovor koji je uslijedio danas je hit među fudbalskim fanaticima!

"Hansi Flik, šta je to?", rekao je Takuma Asano, a zatim se uz "Aha, aha" nasmijao kada mu je novinar rekao da pričaju o selektoru njemačke reprezentacije. Ovaj video, koji nije nastao tokom Svjetskog prvenstva, postao je hit na internetu u poslednjih nekoliko sati, nakon Asanovog gola za pobjedu Japana. Pogledajte njegovu izjavu:

Podsjećamo, Takuma Asano je veliki dio profesionalne karijere proveo u Njemačkoj. Nakon što ga je Arsenal kupio od Hirošime, japanski fudbaler je tri godine proveo na pozajmicama u Štutgartu i Hanoveru, a nakon igranja za Partizan vratio se u Njemačku i potpisao za Bohum. U posljednjih godinu i po dana sa tom ekipom igra Bundesligu, a za njemačke timove je u dosadašnjoj karijeri odigrao tačno 100 mečeva!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC