• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Prve reakcije Piksija i "orlova" nakon Kameruna: Frustrirajuće, amaterski, ne smije tako da se griješi na Mundijalu!
 Prve reakcije Piksija i "orlova" nakon Kameruna: Frustrirajuće, amaterski, ne smije tako da se griješi na Mundijalu!

Prve reakcije Piksija i "orlova" nakon Kameruna: Frustrirajuće, amaterski, ne smije tako da se griješi na Mundijalu!

Fudbaleri Srbije odigrali su meč drugog kola protiv Kameruna, a završen je rezultatom 3:3!

 Prve reakcije Piksija i "orlova" nakon Kameruna: Frustrirajuće, amaterski, ne smije tako da se griješi na Mundijalu! Izvor: Profimedia

Srbija je u meču drugog kola igrala protiv Kameruna, a meč je završen rezultatom 3:3!

13:41

"Ovo je tužno za naš fudbal"

Bivši srpski internacionalac, a sada stručni komentator Miroslav Vjetrović takođe je bio šokiran u studiju Radio-televizije Srbije.

"Na ovom nivou nisam skoro gledao ovakvu utakmicu. Možda je najbolji komentar: Ljudi, da li je ovo moguće? Imali smo sigurnost, sve, a onda smo primili dva gola zbog nesigurnosti odbrane. VAR je presudio da nije bilo ofsajda. Istrošili su se, ne znam šta je bilo. Pogotovo posle 3:3 video se potpuni pad u igri, nemoć. Da li je to fizički, emotivno, da li je strah... Ne znam šta je tu bilo, ne znam situaciju, ali na kraju smo svi čak navijali da ostane 3:3", rekao je Mile Vjetrović.

"Dođe mi da plačemo, bukvalno je susret bio rešen, da pokažemo klasu, a pokazali smo velike probleme, posebno u odbrani. Jako mi je čudno bilo, pre drugog gola smo komentarisrali da smo izašli mnogo visoko, zašto ih ne pustimo da oni dođu, da oni napadnu, da mi imamo mogućnost za tranziciju. Imali smo Kostića, koji je bio raspoložen. Imali smo dubinu, širinu. Što smo pravili te ofsajde? Nepotrebno! Meni je to nejasno. Najpametnije je reći da je ovo tužno za naš fudbal. Posle ovakve utakmice pričamo o 3:3, čekamo Švajcarsku, jer ništa nije u našim rukama"

13:31

"Odigrali smo bez selektora na klupi"

Bivši napadač Rade Bogdanović je u studiju Radio-televizije Srbije oštro kritikovao rad selektora Dragana Stojkovića Piksija.

"Od sjaja do očaja, đavolja fudbalska nacija. Ne krivim danas igrače ni za šta, oni nemaju fizičku spremu, a onda nemaš ni koncentraciju, disciplinu. Moram ovo da kažem, mada sam razmišljao celo vreme, ali to tako vidim. Odigrali smo danas utakmicu bez selektora na klupi. Nikad nisam video da neko vodi lošije utakmicu na velikom takmičnju od Dragana Stojkovića danas. Ekipa vam se vratila na 3:1 i da pustite njih petoricu na visoki presing, da 10 minuta ne znate ko gde udara. Kao trener morate da kažete 'imam 3:1, fizička sprema mi nije dobra, kukao sam na te stvari...'. Moj ljubimac, mali Pavlović se povredio i njegovim izlaskom je nastupio potop. Te izmene što je pravio... Niko neće ući u glavu šta je čovek hteo"

Izvor: RTS Screenshot/MN Press

13:20

Piksi: Frustrirajuće, amaterski - NE SME TAKO!

"Osećamo frustraciju, jer imati 3:1 i dopustili smo im da dođu do 3:3... To je frustrirajuće. Mislim da smo reagovali odlično posle njihovog ogla, ekipa se potpuno podigla, uspeli smo da napravimo nekoliko fenomenalnih šansi, pa dali tri gola, a onda visok izlazak naše odbrane je apsolutno zabranjen na ovom nivou. To je amaterski, ne bi smelo da se dešava i koštalo nas je pobede. U svakom slučaju - idemo dalje. Mada ovo što sam video, ta statisika, posed lopte, dominantnost, to ništa u ovom momentu ne znači"


"Frustriran sam zbog rezultat. Igrači su reagovalii odlično, bilo je prelepih akcija. Pogotovo je treći gol majstorstvo, poezija, ali na ovom nivou ne mogu da se prave kardinalne greške. Identične su bile i to je neverovatno. Šteta, jer smo imali fenomenalan deo igre, kontrolu utakmice i neshvatljive greške"


"Dva igrača centralna beka su tražila izmene, Pavlović i Veljković. Bile su to prinudne izmene i morali smo da reagujemo kamo smo reagovali"

Izvor: TV Arena sport

13:17

Grujić: "Svi smo razočarani, nemamo reči"

"Svi smo razočarani, nemamo reči. Na 3:1 je logično i trebalo bi da ode na 4:1 i 5:1, da dotučemo protivnika, ali kroz dva pasa su nam došli do dve izgledne pozicije pred Vanjom, pa onda čupaj, pokušavaj, ali nije lako, Oni dobiju snagu, motivaciju i to je to"

Izvor: TV Arena sport

13:14

"Jako glupa dva gola"

"Kontrolisali smo utakmicu i ni iz čega primili dva gola naivno, to nas je koštalo. Šta je - tu je. Naravno da ostajemo u trci za nokaut fazu. Iz ove perspektive bod je malo, ali šta je - tu je. Šteta, baš... Ostaje gorak ukus. Iz moje perspektive, jako glupa dva gola", rekao je Mitrović za RTS.

13:10

Oglasio se i Mitar!

"Teška utakmica, već dobijena. Ispustili smo tri boda malo naivno i moram opet da vidim opet utakmicu, da vidim šta se dešavalo. Naivno smo primili tri gola. Ispustili smo pobedu, šta je - tu je, idemo dalje. Mogao sam i ja bolje, imao sam šansu, polušansu, ali navijamo večeras za Brazil i nadam se da će u poslednjoj utakmici zavisiti sve od nas", rekao je Mitar za TV Arena sport

Izvor: RTS/Screenshot

13:09

Morali smo više!

"Mogli smo i morali smo više. Na 3:1 je trebalo da držiimo loptu, da prođe vreme, ali izgubili smo koju loptu viška, oni su iz kontrapanada dali dva gola. Šta je - tu je. Delovalo je bolje protiv Brazila samim tim što smo pravili više prilika, išli smo na pobedu, nismo pobedili, nadamo se da će u poslednjem kolu sve zavisiti od nas", rekao je posle utakmice za TV Arena sport Sergej Milinković-Savić

Izvor: Anadolija/Evrim Aydın

13:02

KRAJ UTAKMICE, SRBIJA - KAMERUN 3:3!

Delovalo je da ćemo rutinski pobediti, ali onda su počeli ogromni kiksevi!

Izvor: Profimedia

13:04

Odbrana je najslabiji deo tima

Dva puta je "zaspao" Nikola Milenković i to je rezultiralo golovima Kamerunaca. Ključni momenat za "afričke lavove" je bio ulazak Abubakara. Uspeli su da nadoknade zaostaka od 1:3.

Pogledajte gol Kameruna:

Kamerun Srbija
Izvor: YouTube/TV Arena sport

13:02

Imali su "orlovi" veliku prednost - 3:1

Na samom početku drugog dela, videli smo jednu od najlepših akcija na Svetskom prvenstvu, koju je golom okončao Aleksandar Mitrović.

Srbija Kamerun
Izvor: YouTube/TV Arena sport

13:00

Srbija je u finišu prvog poluvremena preokrenula!

Uspeli su fudbaleri Srbije da nadoknade zaostatak za Kamerunom. Prvo je Strahinja Pavlović pogodio u metu, a potom i Sergej Milinković-Savić, bio je to pravi blickrig.

Drugi gol na meču, izjednačenje Srbije.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

UKRATKO

  • Srbija - Kamerun 3:3
  • Pročitajte izjave naših fudbalera posle Kameruna
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije