• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti za Srbiju - Brazil mijenja cijeli tim za Kamerun!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Brazil će bukvalno sa totalno drugačijim timom napasti Kamerun, a to nisu dobre vijesti za Srbiju.

 Brazil mijenja cijeli tim za Kamerun!  Izvor: Anadolija/Evrim Aydın

U petak od 20 časova igraju se posljednje utakmice grupne faze Mundijala, a upravo je naša grupa G posljednja na programu. Tada će na teren Srbija i Švajcarska, a u drugom meču Brazil i Kamerun. Taj drugi meč je za Srbiju itekako bitan, jer Brazil ne bi smeo da ga izgubi! 

Kalkulacije su jasne, ako se to desi Srbiji treba ubjedljiva pobjeda nad Švajcarcima, ali kako je "Selesao" igrao - teško je zamisliti kiks protiv Kamerunaca. Ipak iz Katara dolazi vijest da tim u meču sa Kamerunom neće biti ni sličan onome koji je do sada igrao i da će selektor Tite promijeniti deset igrača!

Brazilski "Globo" javlja da će u prvih 11 u odnosu na meč sa Švajcarskom ostati samo Eder Militao, a i on će promijeniti poziciju! Vratiće se prvotimac Real Madrida na mjesto štopera sa pozicije desnog beka koju je prinudno pokrio na prošlom meču. Na golu će šansu dobiti Ederson iz Mančester sitija, a to dovoljno govori o dubini ovog tima. 

Osporavani Dani Alves će na desnog beka, lijevo će zaigrati Aleks Teljes, a uz Edera Militaa u srce odbrane ide skupo plaćeni štoper Juventusa Bremer. Vezni red će se takođe totalno promijeniti, pa će ispred odbrane stajati oporavljeni Bruno Gimaraeš i Fabinjo iz Liverpula. 

U špicu će početi Gabrijel Žezus, a iza njega će igrati Rodrigo iz Real Madrida, Gabrijel Martineli iz Arsenala i Entoni iz Mančester junajteda. Što ostavlja samo Flamengov duo Everton - Pedro da čeka svoje prve minute na prvenstvu, kao i trećeg golmana Vevertona. 

Iako je ovaj tim donekle slabiji od prve postave i dalje je zastrašujuće jak. Ipak nije uigran, nikada prije, a vjerovatno i nikada nakon ovoga neće izaći zajedno na teren ovih 11 igrača, tako da će Kamerun imati šansu, koju ne bi bilo dobro da iskoristi. 

Evo na kraju tima Brazila za Kamerun: Ederson - Alves, Militao, Bremer, Teljes - Fabinjo, Bruno Gimaraeš - Rodrigo, Entoni, Martineli - Gabrijel Žezus

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC