• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoze Mundijala (12. dan): Finalistima iz 2018. dovoljan "iks", Njemačkoj gori pod nogama - ovo su naši tipovi!

Autor Dragan Šutvić

Večeras će biti odigrane utakmice trećeg kola u grupama E i F. Ovako smo ih prognozirali!

 mondijal 12. dan hrvatska belgija japan španija kostarika njemačka kanada maroko  Izvor: Fonet/Thanassis Stavrakis/AP

Dvanaestog dana Mundijala u Kataru saznaćemo još dva para osmine finala.

Na program su mečevi trećeg kola u grupama E i F, nakon kojih ćemo saznati da li će Hrvati, finalisti prošlog Mundijala u Rusiji, nastaviti takmičenje nakon derbija sa Belgijom kojoj "gori pod nogama".

Baš kao i Njemačkoj, koja bi drugi put zaredom mogla da bude zaustavljena u grupnoj fazi.

Ovako smo prognozirali današnje mečeve!

Izvor: MONDO

HARIS

Belgija na ovom prvenstvu igra jako loše i daleko su od nivoa na kojem bi trebali biti. Da stvar bude još gora tu su i razmjerice u svlačionici koje bi ovu reprezentaciju mogle poslati kući ranije, nego što je bilo ko mogao očekivati. Maroko važi za favorita protiv Kanade, a eventualni današnji trijumf će im osigurati direktnu kartu za eliminacionu fazu Mundijala pa će svakako motivisani ući u ovaj meč. U utakmicama grupe E očekujem sigurne pobjede Španije i Njemačke.

NEBOJŠA

Zbog silnih problema u svlačionici Belgije i u javnosti stvorenog uvjerenja da su "đavoli" gotovi, tipujem na pobjedu Belgijanaca. Takođe vjerujem da Kanada neće izgubiti od Maroka iako nemaju šansi za prolaz za razliku od Njemačke, koja će pokazati snagu a Španija će novom ubjedljivom pobjedom ovjeriti plasman u osminu finala.

DRAGAN

Vjerujem da će Belgija, favorit iz sjenke na Mundijalu, uspjeti da se iščupa iz nepovoljne situacije i prođe dalje, ali i da omogući Maroku da uz bod iz duela sa ekipom sličnog kvaliteta izbori istorijsku osminu finala. I prije prvenstva se očekivalo da iz grupe dalje prođu Njemačka i Španija, a to će se večeras samo potvrditi.

BOJAN

Belgija me nije oduševila na ovom prvenstvu, nekako su 'kilavi' uprkos svom potencijalu, mislim da se Hrvati polako bude i da će dobiti ovaj derbi. U tom slučaju Maroku če odgovarati i bod za prolaz dalje, tako da mislim da se neće previše zalijetati. Španija i Njemačka apsolutni su favoriti protiv Japana i Kostarike, ali samo na papiru. Ne vjerujem da će biti mnogo golova. Evropske selekcije pružaju partije daleko od očekivanog, a vjerujem ako rano dođu do vođstva da neće previše zapinjati i da će im pobjede od jednog, odnosno dva gola razlike biti dovoljne za prolaz u osminu finala.

GORAN

Iako su Hrvati u povoljnijem položaju tipujem na Belgijance, jer mislim da su se probudili. Iako imaju mnogo problema, lošu atmosferu i sukobe unutar ekipe, mislim da je to pokazalo da im je stalo i da su uvidjeli koliko su dosad loši bili. Gore bi bilo da nema nikakve reakcije. Kanada je pokazala da ima dobre igrače, ali bi nedostatak motiva jer su već ispali mogao ići na ruku Maroka. Japan je fizički prilično spremna ekipa, ali im je protivnik Španija koja s tim nema problema. Njemačkoj treba pobjeda, a protivnik je idealan, očekujem još jedan raspad Kostarike.

ŽELJKO

Posljednje kolo donijeće goleadu u drugoj grupi. Hrvati će rutinski privesti stvar kraju sa Belgijom, a predviđam kao i Necko da će Maroko da se namuči, ali da će ipak pobijediti.

Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC