• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja sam dobro, gledajte Brazil na Svjetskom prvenstvu! Pele se oglasio iz bolnice poslije LOŠIH vijesti o njegovom stanju

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poruka najvećeg brazilskog fudbalera iz bolnčkog kreveta!

 Pele u teškom stanju, hemoterapija ne pomaže Izvor: Profimedia/Instagram/neymarjr

Slavni Pele oglasio se iz bolnice u Brazilu, odakle stižu loše vijesti o njegovom zdravstvenom stanju. Nakon informacija da njegovo tijelo više ne reaguje na hemoterapiju, za mnoge najbolji fudbaler u istoriji oglasio se preko svojih zvaničnih naloga na društvenim mrežama.

"Prijatelji, želim da svi ostanu mirni i pozitivni. Snažan sam, imam mnogo nade i pratim terapiju kao i inače. Želim da zahvalim čitavom timu ljekara i medicinskog osoblja za svu negu koju dobijam. Imam veliku vjeru u Boga i svaka poruka koju dobijam od vas čini da budem pun energije. I gledajte Brazil na Svjetskom prvenstvu! Hvala puno, na svemu!"

Reagujući na ovu poruku, poznati brazilski asovi pružili su legendi podršku. Među njima su Denilson i Kaka, koji je objavio: "Kralju, nastavljamo da se molimo". Takođe, podrška je stigla i od Fudbalskog kluba Santos, Fudbalske federacije Brazila i brojnih navijača.

Pele ima 82 godine, legenda je brazilskog i svjetskog fudbala i lider jednog od najboljih timova u istoriji, koji je sa njim na terenu tri puta osvojio Mundijal - 1958, 1962. i 1970. godine. U decembru 2000. sa Dijegom Maradonom podijelio je nagradu za najboljeg fudbalera u 20. vijeku. Poslije nevjerovatne karijere, koju je u klupskoj konkurenciji proveo u dresu Santosa i Njujork Kosmosa, bavio se humanitarnim radom, bio je ambasador Ujedinjenih nacija za ekologiju i životnu sredinu i zbog tih aktivnosti Univerzitet u Edinburgu dao mu je 2012. počasnu diplomu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC