• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestok napad na Vlahovića u Italiji - pomenuta i Srbija: Umjesto da daje golove on smišlja alibi, a sam je kriv!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović je postao omiljena meta kritika u Italiji otkako je zaigrao za Juventus.

 Italijani napali Dušana Vlahovića da ima alibi Izvor: Profimedia / Giuliano Marchisciano / Insidefoto/Sipa USA

Juventus je treći na tabeli Serije A, Dušan Vlahović je sa šest golova ubjedljivo najbolji strijelac tima, ali ga italijanski mediji ne ostavljaju na miru. Redovno ga kritkuju, a sada je "Kalčomerkato" žestoko napao Srbina!

U tekstu se krikuju njegove igre u prvoj godini u crno-bijelom dresu i ističe se da poslije Fiorentine u kojoj je dominirao nije uspio da na pravi način prenese formu u Torino. Novinar koji je pisao tekst navodi da je mislio da će Vlahović biti sjajno pojačanje, ali onda ga napada!

"Alibi se zove pubalgija (vrsta hernije, povrede prepona prim. aut.). To je nevidljivi protivnik koji je blokirao Dušana Vlahovića na kraju 2022. godine i postoji rizik da će ga još više blokirati na startu 2023. pošto trenira odvojeno od saigrača u prvoj nedjelji priprema Juventusa i propustiće meč sa Arsenalom. Jak alibi, svakako, ali nije dovoljan da objasni njegovu prvu godinu u Juventusu s obzirom da je 28. januara 2022. godine na svoj 22. rođendan plaćen 70.000.000 evra", navodi se u tekstu. 

On se prisjetio gola srpskog napadača na debiju protiv Verone, kao i pogotka protiv Viljareala poslije samo 32 sekunde igranja za Ligi šampiona. Nije mogao italijanski novinar da porekne da je Vlahović sjajno počeo, ali sada mu se zamjera što ne učestvuje više u igri, iako daje golove.

"Ne daje golove jer mu saigrači ne pomažu dovoljno, ali je za to i sam kriv, čak i prije ovog alibija sa preponama! Istina je da je prije Svjetskog prvenstva dao šest golova, od čega jedan sa penala, ali je takođe tačno da Vlahović za godinu dana nije napravio razliku i nije pokazao da je dodao neku vrijednost Juventusu", nastavljaju se napadi na njega!

Iako je odluka da ne igra mnogo na Mundijalu bila takva zbog povrede koju dugo vuče, "Kalčomerkato" ga napada i zbog nastupa u Kataru!

"Svjetsko prvenstvo je moglo da ga preporodi, ali nije pomoglo ni njemu ni Juventusu jer je Vlahović igrao samo 79 minuta, a Srbija je eliminisana. Sada napadač mora da gleda naprijed jer njegov alibi sa preponama ne može još dugo da traje. Juventusu je neophodan najbolji Vlahović, onaj koga su kupili od Fiorentine prije godinu dana. Ako se to ne desi moraćemo da priznamo da je Juventus pogriješio kada ga je platio 70.000.000 evra", naglašava italijanski novinar.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC