• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 crvena zvezda uroš spajić predstavljanje
 crvena zvezda uroš spajić predstavljanje

Došao sam u Zvezdu da ostvarim DJEČAČKI SAN! Crveno-bijeli vratili reprezentativca - zbog titule i Lige šampiona!

Iskusni Uroš Spajić prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde.

 crvena zvezda uroš spajić predstavljanje Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je dobila kapitalno pojačanje za proljećni dio sezone. U klub se vratio Uroš Spajić, iskusni defanzivac koji je prije više od 10 godina debitovao za prvi tim crveno-bijelih.

U međuvremenu je nastupao za Tuluz, Anderleht, Krasnodar, Fejnord i Kasimpašu, a kao slobodan igrač vraća se u klub čije je sve mlađe kategorije prošao.

I u svakoj bio šampiona! Istakao je Spajić da se zbog titule koju nije osvojio u prvom mandatu vratio u klub. Takođe, izazov će mu biti i igranje Lige šampiona sa voljenim klubom u narednoj sezoni, ukoliko crveno-bijeli stignu do još jedne šampionske titule.

13:45

Kraj konferencije!

Predstavljanje Uroša Spajića na stadionu Crvene zvezde je završeno! Iskusni defanzivac prvo je zimsko pojačanje, a kako je sam istakao očekuje da u martu ili aprilu bude potpuno spreman za takmičarski fudbal, nakon teške povrede ukrštenih ligamenata.

13:43

Da li je titula "riješena"?

"U Crvenoj zvezdi se neusjpeh ne prašta, tako i treba da bude. Svaka utakmica je novo dokazivanje, svaki trening je dokazivanje. Imamo veliku prednost i titula je realna, ali treba da odbranimo to i da se pripremimo za ono što svi očekujemo i čemu se nadamo. Samo da idemo korak po korak", zaključio je Uroš Spajić.

13:41

Odlasci?

"Što se Dragovića tiče, stav kluba je jasan - u ovom prelaznom roku ne može da ide nigdje. Pročitao sam izjavu Dragovićevog menadžera. Aleksandar je bio prije neki dan na razgovoru kod Zvezdana Terzića i ostaje do ljeta. Postoji mogućnost da Strahinja Eraković ode, ali to će zavisiti od ponuda. Što se tiče dolazaka, biće ih ali ne vjerujem prije početka januara kada počinje prelazni rok", rekao je direktor Mrkela.

13:39

Promjene!

"Dolazim u isti, ali totalno drugi klub. Zvezda sada igra redovno u Evropi, a tada je to bila misaona imenica. Sjećate se Bordoa i tuge nakon neuspjeha, a sada je Liga Evrope neuspjeh. Zvezda ide dobrim putem, raste i navikava navijače na ono najbolje. Zvezda to zaslužuje jer je veliki klub. Ja sam tu da doprinesem tome, sad treba da pomognem", rekao je Uroš.

13:37

Titula!

"Dugo sam bio na vezi sa direktorom Mrkelom. Dodatan motiv bio mi je povratak da ostvarim dječački san. Prošao sam sve kategorije Crvene zvezde i jedino u seniorskom timu nisam bio šampion. Vratio sam se da osvojim titulu i zaigram Ligu šampiona pred navijačima Zvezde", kaže Uroš Spajić.

13:36

Iskustvo!

"Pritisak je uvijek u Crvenoj zvezdi, ali sada imam malo veće iskustvo. Naravno, osjećaj je predivan, vratio sam se kući. Direktor Mrkela me je proglasio najboljim igračem omladinske škole prije 15 godina. Sad mogu da donesem ekipi i iskustvom, daću sve od sebe da tako bude", rekao je Spajić.

13:35

Očekivanja?

"Crvena zvezda je rezultatima pokazala da ima odlične rezultate. Ubjedljivo smo prvi i treba da nastavimo tim putem da se osvoji titula i igra Liga šampiona. Neumjesno je da sada komentarišem trenera, ali čim je trener Crvene zvezde sa razlogom je tu", zaključio je defanzivac.

13:34

Kad će biti spreman?

"Oporavak ide dobro, odlično. Sve je u redu, radio sam magnetnu i idem korak po korak. Trenutno radim na jačanju noge. Optimalno je da u martu, najkasnije u aprilu budem spreman da zaigram. Može da bude brže ili sporije, ali vidjećemo", rekao je Spajić.

13:32

Konferencija počinje!

Medijima će se obratiti povratnik Uroš Spajić i sportski direktor Mitar Mrkela.

13:25

Slobodan igrač!

Uroš Spajić se u Crvenu zvezdu vraća kao slobodan igrač! Od ljeta 2022. godine nema ugovor, nakon što je raskinuo saradnju sa turskom Kasimpašom. Poslednji takmičarski meč u tom timu odigrao je 25. aprila protiv Bešiktaša (3:0), a na istom susretu upisao je i asistenciju.

13:20

Reprezentacija!

Nakon 10 odigranih mečeva za reprezentaciju Srbije do 21 godine, Spajić je postao i seniorski reprezentativac. Do sada je odigrao 20 mečeva, a bio je dio nacionalnog tima i na Mundijalu u Rusiji. Doduše, tamo nije zabiležio nijedan nastup. Povremeno je dobijao pozive i selektora Dragana Stojkovića Piksija, ali je u posllednje vrijeme propuštao obaveze u reprezentaciji zbog teške povrede.

Izvor: MN PRESS
13:15

Prvi mandat!

Spajić je za seniorski tim Crvene zvezde debitovao u oktobru 2010. godine protiv Borca iz Čačka u Kupu Srbije. Naredne sezone je bio na pozajmici u filijali Sopotu, a zatim uspio da se ustali u dresu crveno-bijelih. U prvom timu Crvene zvezde odigrao je 19 mečeva, a zatim nastupao za Tuluz, Anderleht, Krasnodar, Fejnord i Kasimpašu. Pogledajte fotografije iz prvog mandata:

13:05

Dobar dan!

Fudbalski klub Crvena zvezda u 13:30 predstavlja prvo pojačanje za proljećni dio sezone. U klub se vraća Zvezdino dijete Uroš Spajić, nekadašnji prvotimac kluba sa stadiona Rajko Mitić i dugogodišnji seniorski reprezentativac Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije