• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrukao si sebe i cijelu Argentinu! Legenda udarila na heroja prvaka svijeta: Majstore, kome je to smiješno?

Autor Dragan Šutvić

Legendarni fudbaler Grem Sunes žestoko je kritikovao golmana Emilijana Martineza.

 škotski fudbaler kritikuje emilijana martineza  Izvor: Profimedia/SPUTNIK

Čuveni škotski fudbaler Grem Sunes, koji je poslije bogate igračke karijere postao i jedan od najboljih stručnih konstultanata u Engleskoj, osuo je paljbu po Emilijanu Martinezu. Heroj finala Svjetskog prvenstva u Kataru ponio se u više navrata tokom i poslije turnira - nedolično i zbog toga ga je Sunes javno kritikovao, poručivši čak da je "obrukao svoju čitavu zemlju", na šta će Argentinac teško moći da oćuti.

Sunes je "oprostio" Martinezu to što je "divljao" za vrijeme penal-serije i pokušavao da isprovocira igrače Francuske, ali mu je izuzetno zasmetao način na koji je podigao pehar za golmana turnira. Malo je reći da je bio vulgaran...

"Mogu da razumijem, ali samo donekle. Moramo da pričamo o njegovom potezu nakon što je dobio nagradu za golmana turnira. Da li je to nekim ljudima zaista smiješno? Martinez se osramotio i osramotio je čitavu zemlju. Izgledao je kao vulgarni klovn. Ako je tako želio da ga svijet zapamti, onda nek nam je Bog u pomoći...", napisao je Sunes u svojoj kolumni za "Dejli Mejl" o golmanu koji je za jedne očigledno heroj, a za druge - budala.

"Sviđa mi se kao golman, i za Argentinu i za Vilu, ali ako misli da je ono bilo pristojno... Zašto bi želio da ga ljudi tako pamte? Ili Argentinu? Ili Mesija?", dodao je Sunes.

Legendarni fudbaler je poručio i da se Martinez obrukao pred katarskim emirom i da je time ponizio domaćine, dodajući da je maestralnu partiju potpuno upropastio gnusnim činom. Ali, to nije bio ni jedini ispad Martineza jer je prvo u svlačionici prozivao Kilijana Mbapea, potom i na proslavi u Argentini.

Bez obzira na sve, spominje se da bi do skoro nepoznati golman mogao da promijeni sredinu već na zimu, pošto bi mnogi veliki klubovi "zažmurili" na ponašanje i doveli ga zbog igračkih kvaliteta.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC