• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijeli svijet ga mrzi jer je jurio Mesija s Peharom, ali sa Salahom je napravio još veći skandal!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poznati mesar i kuvar je zaista preterao u Kataru, a šta je tek uradio u Kijevu Mohamedu Salahu...

 Salt Bae pravio skandal sa Mesijem na Mundijalu, ali i sa Salahom u finalu Lige šampiona Izvor: Twitter/LFCTransferRoom

Cijeli fudbalski svijet se konačno okrenuo protiv Nusreta Gokčea, poznatog kuvara i mesara koji je nakon finala Svjetskog prvenstva u Kataru jurio reprezentativce Argentine po terenu i tražio da se slika sa njima. Uzimao je trofej namenjen osvajaču Mundijala, vukao i maltretirao Lionela Mesija, a ovo mu nije prvi put da se ovako bezobrazno i bezobzirno ponaša. 

Nakon finala Lige šampiona 2018. godine koje je održano u Kijevu bio je još gori! Tada je Real Madrid osvojio pehar pobijedivši Liverpul 3:1, a meč je ostao upamćen i po startu Serhija Ramosa koji je polomio ruku Mohamedu Salahu. 

Poslije samo pola sata igre Adam Lalana je morao da zamijeni najboljeg fudbalera Liverpula, što do kraja meča tim Jirgena Klopa baš nikako nije uspio da nadoknadi. Svi smo vidjeli koliko je bio uznemiren Salah jer nije mogao da bude duže od 30 minuta na terenu u meču karijere... Svi osim Nusreta Gokčea koji ga je uhvatio na hodniku ka svlačionici i sav važan se slikao sa njim! 

Izvor: Twitter/LFCTransferRoom

Čovjek poznat pod nadimkom "Salt Bae" je u Kataru prilazio raznim igračima, slikao se sa njima, ali makar nije maltretirao Francuze koji su izgubili. Sada su se okrenuli protiv njega, pa je tako Geri Lineker rekao da je "pravi gnjavator", a legendarni napadač Viljareala Đuzepe Rosi je bio još oštriji. 

"Salt Bae može da me poljubi u du*e. Želio je svu tu pažnju, da dodirne trofej. Ko si, je*ote, ti? Tvoja dva minuta slave su istekla. Dalje", napisao je Đuzepe Rosi na svom Tviter profilu.

Nusret Gokče radi u jednom luksuznom restoranu u koji dolaze poznate ličnosti i zbog načina na koji stavlja začine na mjesto i zbog sječenja mesa pred gostima postao je poznat. Ipak, slava mu je udarila u glavu pa se gura i gdje mu nije mjesto...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC