• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Fk Borac - Rodina Moskva uživo prenos
 Fk Borac - Rodina Moskva uživo prenos

Đorđe Milojević osigurao drugi remi Borca u Antaliji! Greška golmana Rodine spriječila poraz crveno-plavih! FOTO, VIDEO

Fudbaleri Borca upisali su drugi remi na pripremama u Turskoj.

 Fk Borac - Rodina Moskva uživo prenos Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri Borca upisali su drugi remi na pripremama u Antaliji.

Poslije poraza od moskvovskog Dinama (3:2) i remija sa danskim Vejleom (0:0), izabranici Vinka Marinovića su u četvrtak odigrali neriješeno protiv ruske Rodine iz Moskve.

BORAC - RODINA 1:1 (0:1)

S obzirom da su Rusi igrali sa drugim timom, trener crveno-plavih Vinko Marinović je takođe promiješao karte i na teren poslao mlade igrače, koji su uspjeli da ostanu neporaženi protiv moskovskog kluba.

Ipak, nije dobro počelo jer su Rusi već u petom minutu stigli do prednosti golom Nikite Goldobina, koji je nakon odbrane Bojana Pavlovića, "odbijanac" pospremio u mrežu - 1:0.

Rusi su imali mnogo više od igre, Borac se uglavnom branio i vrebao priliku da iz eventualne kontre ili prekida ugrozi rivala, a to mu je pošlo za rukom u 68. minutu.

Tada je poslije centaršuta pogriješio ruski golman Hamzulat Hamhoev, a defanzivac crveno-plavih Đorđe Milojević plasirao loptu u mrežu za izjednačenje - 1:1.

Do kraja se uglavnom igralo na sredini terena, pa se rezultat nije promijenio. Nije to bila neka lijepa utakmica niti su mladi fudbaleri iz Banjaluke pokazali mnogo u napadu, ali su odigrali jako čvrsto u vezi i u odbrani, te nisu dopustili Rusima da stvore mnogo pravih šansi.

S druge strane, imali su samo jednu stopostotnu priliku, koju su iskoristili, pa je neriješen rezultat bio vjerovatno i najpravedniji. 

Nakon ovog susreta. već u 13 časova Borac će igrati protiv Auda, osvajača letonskog kupa, a potom se banjalučka ekspedicija vraća kući.

Proljećni dio sezone Banjalučani će otvoriti utakmicom Kupa Bosne i Hercegovine protiv Rudar Prijedora za devet dana, a potom slijedi i prvenstvena utakmica protiv Širokog Brijega 25. februara.

10:54

- kraj -

10:44

Pet minuta do kraja

10:41

Borac prijeti iz kontranapada

81. minut - Banjalučani su poslije izjednačujućeg pogotka shvatili da mogu i da napadnu Ruse i eventualno naprave preokret, pa je u par navrata kreirano nekoliko lijepih akcija nakon kontri, ali nije bilo opasnosti pred golom Rodine.

10:28

GOOOL!

68. minut - Borac je izjednačio u Antaliji nakon greške ruskog golmana! Loše je intervenisao Hamzulat Hamhoev, a defanzivac crveno-plavih Đorđe Milojević pogodio mrežu za izjednačenje - 1:1.

10:26

Rusi pojačali ritam

65. minut - Fudbaleri Rodine su ubacili u višu brzinu s ciljem da postignu i drugi pogodak kojim bi praktično riješili pitanje pobjednika. Međutim, Borac se zasad dobro brani. 

10:18

Borba na sredini

58. minut - Borčevi mladići uspostavili su ravnotežu na terenu, čvrsto drže sredinu, ali zasad nedostaje neki dobar završni pas koji bi eventualno kreirao šansu ispred ruskog gola. 

10:05

Nastavljena je utakmica

Počelo je drugo poluvrijeme u Antaliji. 

9:57

- poluvrijeme -

Mladi tim Borca ima gol zaostatka na poluvremenu treće pripremne utakmice u Antaliji. Trener crveno-plavih Vinko Marinović pružio je priliku mladim igračima u duelu sa drugom ekipom moskovske Rodine, koja je do prednosti stigla već u petom minutu. Strijelac pogotka bio je napadač Nikita Goldobin, koji je nakon odbrane Bojana Pavlovića pospremio odbijenu loptu u banjalučku mrežu.

9:44

Finiš prvog poluvremena

40. minut - I dalje je rezultat nepromijenjen od samog početka kada je Nikita Goldobin pogodio banjalučku mrežu.

9:35

Mirniji period utakmice

31. minut - Banjalučani su se malo oslobodili pritiska, pa se igra odvija uglavnom na sredini terena. 

9:30

Ostali smo dužni sastave...

Izvor: Youtube/Rodina

  BORAC: Pavlović, Dojčinović, Milojević, Šušić, Račić, Bosančić, Popara, Blagaić, Bosnić, Bogdanić, Marčetić

RODINA: Hamhoev, Černišev, Tananjejev, Zaharov, Osnov, Larionov, Svincov, Nesov, Trapicin, Goldobin, Solomaha

9:26

Prilika za Rodinu

22. minut - Nakon gužve u kaznenom prostoru Borca, spetljao se Jegor Larionov i propala je šansa za Rodinu. 

9:22

Nova šansa za Ruse

16. minut - Ponovo je dobro intervenisao golman Borca, a naknadni pokušaj Rusa i opasnost ispred Pavlovićevog gola oklonio je Dejan Popara.

9:19

Prva prijetnja Borca

15. minut - Prvi put crveno-plavi su zaprijetili ubacivanjem lopte u kazneni prostor ruskog tima, ali golman Rodine je bio na mjestu. 

9:15

Rusi kontrolišu situaciju na terenu

10. minut - Borac se još nije oporavio od početnog šoka i primljenog gola, pa ruski fudbaleri drže kontrolu na sredini terena. 

9:10

GOOOOOL!

5. minut - Prva prilika na utakmici i odmah pogodak i to u mreži Bojana Pavlovića! Nakon lijepe akcije po desnoj strani, uslijedio je udarac, koji je golman Borca odbranio, ali je odbijenu loptu u njegovu mrežu pospremio Nikita Goldobin - 1:0.

9:05

Počeo je meč u Antaliji

9:05

Minut ćutanja za žrtve zemljotesa u Turskoj i Siriji

Izvor: Youtube/Rodina

  Pred početak utakmice u Antaliji, održan je minut ćutanja u čast žrtvama razornog zemljotresa u Turskoj i Siriji.

8:28

Slavlje u Antaliji

Sinoć je u ekspediciji Borca bilo veselo, s obzirom da je novi fudbaler Banjalučana Jakov Blagaić proslavio 23. rođendan.

8:27

Rusi opet pogriješili grb Borca

Izvor: Youtube/Rodina

  U najavi meča, ruski klub je omašio grb Banjalučana, stavivši stari iz perioda bivše Jugoslavije. Interesantno istu grešku pravili su i Dinamo iz Moskve ove godine, kao i Arsenal iz Tule prethodne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije