• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet puklo u Parizu! Svlačionicu drže "klanovi", a PSŽ ima još veći problem za Ligu šampiona!

Autor Milutin Vujičić

Lionel Mesi i Kilijan Mbape mogli bi da propuste meč sa Bajernom, a na sve to nisu u dobrim odnosima.

 Problemi u svlačionici  PSŽ-a Mbape i Mesi upitni za meč sa Bajernom Izvor: Profimedia/JOHN SPENCER/SIPA/

Pari Sen Žermen u teoriji ima sve da bude najbolji klub Francuske i Evrope, međutim to u praksi često nije tako. Kvalitet nije problem, ali jesu odnosi unutar tima, tako da je po ko zna koji put ove sezone stigla informacija da je "puklo" u svlačionici. Taman kada se činilo da sve ide u dobrom smjeru, došlo je Svjetsko prvenstvo u Kataru na kome je Lionel Mesi pobijedio svog klupskog saigrača Kilijana Mbapea, a čini se da su upravo poslije toga nastale tenzije.

U klubu neskriveno postoje "klanovi", a na sve ove brige - PSŽ ima još jednu: Mbape i Mesi možda neće biti spremni za utakmicu protiv Bajerna u Ligi šampiona koja je zakazana za 14. februar na "Parku prinčeva".

Za sada je izvjesno da je Mbape "otpao" za ovaj meč, dok se u Parizu i dalje nadaju da bi Mesi mogao da se oporavi. Veliki napori prethodnih nedelja uticali su na to da Argentinac osjeti umor, jednostavno potrebno mu je sada više vremena da "bude onaj stari", pa ritam poslije Svjetskog prvenstva nikako ne prija. Ako bude bez obojice, PSŽ će biti drastično oslabljen i tada će sva svjetla biti usmjerena u Nejmara, a i Brazilac je nedavno kuburio sa povredom.

Žestok poraz od Marseja u Kupu Francuske (3:1) bio je veliki udarac na želje Parižana, tako da se već uveliko priča o odlasku trenera Kristofa Galtijea i sportskog direktora Luisa Kamposa, ali pitanje je ko ima čarobni štapić da riješi ove probleme.

Ego nadjačava sve kvalitete koje posjeduje Pari Sen Žermen, a za sada je najbliži tome bio Tomas Tuhel koji je igrao finale Lige šampiona 2020. godine, kada je izgubio upravo od Bajerna, ali i sam nije još dugo uspio da "drži svlačionicu". Samo nekoliko mjeseci kasnije dobio je otkaz i otišao u Čelsi sa kojim je podigao "ušati pehar".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC