• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri Srbina jure pehar Lige šampiona - a najbolji neće kod Piksija: S 18 pravi čuda na terenu, ali neće da igra za Srbiju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tri Srbina će igrati nokaut fazu Lige šampiona, ali samo dvojica pod srpskom trobojkom.

 Srbi u Ligi šampiona Izvor: Profimedia

Nastavlja se Liga šampiona, a pored velikih derbija koji nas očekuju i fantastičnog fudbala gledaćemo na terenu i srpske fudbalere. S obzirom na neka iznenađenje u grupama u nokaut fazi neće biti Dušana Tadića sa Ajaksom kao ni Dušana Vlahovića i Filipa Kostića sa Juventusom, ali tri Srbina će nastaviti borbu za pehar. 

Imaće Srbija predstavnike u noakut fazi, samo je velika šteta što jedan od njih i to onaj najperspektivniji kako stvari stoje neće igrati za Dragana Stojkovića Piksija i nacionalni tim Srbije. 

U nastavku takmičenja tu će biti "orlovi" Marko Grujić i Mihailo Ristić, ali i Stefan Bajčetić, sin nekadašnjeg veziste Crvene zvezde Srđana Bajčetića. Pa da vidimo, šta ih čeka!

RISTIĆ I BENFIKA BOLJE NISU MOGLI! 

Izvor: MN PRESS

Počeo je kao kreativni vezista, prebacio se na bok i napravio ozbiljnu karijeru Mihailo Ristić na lijevoj strani terena. Sada njegova Benfika igra sa Klub Brižom u nokaut fazi, a prvi meč će se igrati u Belgiji.

Ove sezone Srbin nažaost igra jako malo, upisao je tek šest nastupa u ligi i dva u kupu, dok u Ligi šampiona nije nastupao. Svi se nadamo da se na pripremama nametnuo i da ćemo ga u srijedu videti na terenu. 

GRUJIĆ HOĆE MINUTE PROTIV INTERA

Izvor: Profimedia/Daniel Castro / SPP

Marko Grujić je u boljoj situaciji od nekadašnjeg saigrača iz Crvene zvezde, on ipak dobija minute u Portu iako nije standardan, pa ni blizu prvih 11 na "Dragau". 

On je u ligi odigrao 14 mečeva, a u Ligi šampiona dva i to protiv Atletika svih 90 minuta, dok je u duelu sa Bajerom iz Leverkuzena ušao na teren u finišu i odigrao sedam minuta. Prvi meč će se igrati na "Đuzepe Meaci", a Porto se kao i Benfika nada da bi ipak mogao dalje. 

STEFAN BAJČETIĆ - IPAK ŠPANAC...

Izvor: Profimedia

Rođen je u Vigu, otac mu je nekadašnji vezista Crvene zvezde, a majka iz Galicije. Nastupao je za mlađe selekcije Španije i "Marka" je prenijela da je ovaj 18-godišnjak koji je nedavno potpisao novi ugovor sa Liverpulom obećao FS Španije da neće mijenjati nacionalni tim i da će nastupati za "furiju".

"Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije donijeta iz interesa", rekao je jednom prilikom njegov otac Srđan.

Oduševio je u dresu Liverpula, vidjeli smo i neke poteze koji su navijače podsjetili na Tijaga Alkantaru, a vrlo je moguće da će ga Klop startovati u mečevima sa Real Madridom koji će biti pravi derbi nokaut faze. Gledaćemo ga i nadati se da će ipak zaigrati za "orlove". 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC