• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi potrošio 600 miliona evra i ne staje - hoće i Nejmara! Brazilac se pobio sa direktorom, a onda je otkrivena tajna!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nejmar bi na ljeto mogao da postane novi igrač Čelsija.

 Čelsi želi Nejmara Izvor: Profimedia

Čelsi je uložio preko 600.000.000 evra od kada je dobio novog vlasnika i ne planira da stane! Namjerava da već na ljeto napravi haos na tržištu i da dovede Nejmara. Vlasnik engleskog kluba Tod Boli je dogovorio tajni sastanak sa prvim čovjekom PSŽ-a Naserom Al-Kelaifijem oko navodnog transfera Brazilca u London. "Plavci" su ove zime u svoje redove već doveli Mihaila Mudrika za oko 100 miliona evra, Žoaa Feliksa na pozajmicu, Enca Fernandeza za 121, Nonija Maduekea za 29 miliona, Benou Badijašilija za 35 miliona evra...

Tim Grejema Potera se se muči ove sezone, u Premijer ligi zauzima deseto mjesto na tabeli i na sve to doživio je i poraz u Ligi šampiona od Dortmunda u osmini finala. Glavni problem ekipe je završnica i realizacija šansi, izgleda da to planiraju da riješe dovođenjem fantastičnog brazilskog fudbalera. Dodatni podstrek za njih mogli bi da budu i veliki problemi koje Nejmar ima sa čelnicima kluba, pošto se nedavno potukao sa sportskim direktorom Luisom Kamposom.

Već neko vrijeme se spekuliše i o neslaganju sa Klijanom Mbapeom, a na sve to djeluje i da su narušeni odnosi sa rukovodstvom kluba, pa tako promjena sredine nije nemoguća. Nejmar je u Pariz stigao u ljeto 2017. godine za rekordan iznos od 222.000.000 evra. Sa francuskim timom osvojio je šest titula prvaka Franuske i igrao jedno finale Lige šampiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC