• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki stao pred navijače i uzeo megafon: Sampdorija u problemu, oni skandiraju Srbinu - ori se "Dejan Stanković"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Klub je u veoma teškoj situaciji, ali čini se da navijači najviše vjeruju Dejanu Stankoviću.

 Dejan Stanković sa navijačima Sampdorije Izvor: Twitter/ultrapopodne/printscreen

Fudbaleri Sampdorije nalaze se u veoma teškoj poziciji, finansijska situacija u klubu nije dobra, a čini se da je u ovom trenutku Dejan Stanković jedini čovjek koji može da ujedini navijače i klub. Ljuti zbog položaja na tabeli najvatreniji navijači tima iz Đenove zahtjevali su odgovore na neka pitanja, a srpski trener odlučno je iskoračio pred njih. Na društvenim mrežama pojavio se snimak njihovog susreta pred meč sa Bolonjom.

Na njemu se vidi kako Dejan Stanković sa megafonom u rukama objašnjava navijačima koliko u ovom periodu sezone njihova podrška znači ekipi. Pošto je Sampdorija u zoni ispadanja i sa malim šansama da izbori opstanak, vjera navijača je jedan od najjačih motiva za fudbalere da na terenu pruže maksimum. Doskorašnji trener Crvene zvezde zato je pojasnio kako je veoma važno što su u ovom trenutku navijači i igrači jedna porodica. Pogledajte kako je to izgledalo:

Tifozi Sampdorije znali su da cijene riječi koje im je Stanković uputio, pa se na snimku čuje kako ga prate veoma glasnim skandiranjem. Dok je Dejan Stanković odlazio sa mjesta sastanka čulo se ime i prezime nekadašnjeg asa Lacija i Intera.

Inače, loš niz Sampdorije nastavio se i u subotu uveče, kada su na svom terenu poraženi od Bolonje. Meč je ličio na neke prethodne koje je tim iz Đenove odigrao u Seriji A - bili su potpuno ravnopravan rival i propustili velike šanse da osvoje sva tri boda. Sampdorija je u drugom dijelu meča promašila kazneni udarac koji je mogao da joj donese prednost, a Rikardo Orsolini je u 90. minutu postigao gol za 2:1 i sva tri boda spakovao u kofer koji su ponijeli za Bolonju.

Nakon 19 odigranih mečeva u Seriji A ove sezone Sampdorija ima samo 11 osvojenih bodova i pretposlednja je na tabeli u elitnom rangu italijanskog fudbala. Mjesto koje treba da dostignu kako bi sačuvali prvoligaški status trenutno zauzima Specija koja ima osam bodova više i jednu utakmicu manje od Đenovljana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC