• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAČEPI, ZAČEPI! Pršti na meču Intera i Porta – Onana i Džeko o žestokoj svađi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nova svađa dvojice igrača Intera na terenu.

 Svađa Edina Džeke i Andrea Onane na utakmici Inter - Porto Izvor: EPA/MATTEO BAZZI/ANSA

Srpski arbitar Srđan Jovanović morao je kartonima da smiruje strasti nakon što je na meću Intera i Porta došlo do guranja, koškanja i svađe igrača na terenu.

Međutim, svađa nakon koje su žuti karton zaradili Otavio i Dimarko nije bila jedina u srijedu uveče na terenu stadiona Đuzepe Meaca.

Možda će vas zanimati

Naime, u jednom trenutku došlo je do još jedne žestoke svađe, ali ne između igrača italijanskog i portugalskog tima, već između dvojice saigrača u redovima "neroazura"!

Akteri su bili golman Andre Onana i Edin Džeko, koji su očigledno ušli u žestoku raspravu nakon jednog opasnog napada Porta.

Onana je očigledno zamjerio svojim napadačima što su dozvolili da se iz zadnje linije gostiju razvije na opasan napad i obrušio se na Džeku koji mu nije ostao dužan.

Krenula je svađa tokom koje je Onana vikao Džeki "ZAČEPI, TI ZAČEPI“, a na video snimku koji se vrlo brzo pojavio na društvenim mrežama vidi se i da bh. napadač nešto govori svom golmanu.

Prilična nervoza u ekipi Simonea Inzagija koja u prvih 45 minuta utakmice nije uspjela da probije odbranu Porta. a u kojoj smo nedavno vidjeli još jednu svađu fudbalera na terenu.

Na meču Intera i Sampdorije posvađali su se Romelu Lukaku i Nikolo Barela koji je razočaran odmahivao rukom nakon izgubljene lopte Belgijanca.

Lukaku mu je tada govorio da ne mlati rukama i ne vrijeđa ga, uslijedila je kratka svađa nakon koje je Lukaku poručio saigraču "Je*i se, ku*vin sine".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC