• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretukao je i silovao, a sada čekaju bebu?! Mančesterov fudbaler iz pritvora postaje tata - trudna je njegova bivša?

Autor Dušan Ninković

Nevjerovatan rasplet situacije u slučaju koji već godinu dana potresa evropski fudbal.

 Mejson Grinvud čeka dijete sa djevojkom koju je pretukao Izvor: Youtube/SONII TV/Instagram/hasrobson/printscreen

Mladi fudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud (21) oslobođen je optužbi za fizičko nasilje i pokušaj silovanja, nakon što je njegova nekadašnja djevojka Harijet Robson povukla tužbu koju je podigla prije više od godinu dana i zbog koje je talentovani Englez bio uhapšen. Mnoge taj njen potez nije ubijedio i ostali su pri mišljenju da je Mejson počinio krivična djela, a novi detalji mogli bi da bace i novo svjetlo na cijeli slučaj!

Kako prenose engleski mediji - prije svega "Sun" koji je dobro obaviješten o pikanterijama i tračevima - Mejson i Harijet čekaju bebu! Po prvim informacijama iz Engleske Grinvud bi tokom ljeta mogao da postane tata, a odnos sa nekadašnjom djevojkom očigledno se popravio poslednjih mjeseci i ona mu je oprostila napade zbog kojih su punili naslovne strane svih najtiražnijih listova u Evropi. Pogledajte kako izgleda Harijet: 

Ukoliko se ispostavi da su tračevi iz Engleske tačni i da su Mejson i Harijet ponovo zajedno, oni će ponovo biti u centru pažnje. Pomirenje para o kojem se već godinu dana priča moglo bi da utiče i na fudbalsku karijeru nekada perspektivnog krilnog napadača, koji više od godinu dana nije odigrao meč. U međuvremenu je napravio ogroman skandal, bio u pritvoru, branio se sa slobode i svjedočio o dešavanjima - iako su snimci jasno ukazivali na njegovu krivicu. Ovo su povrede koje joj je Mejson nanio:

Podsjećamo, Grinvud je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih engleskih fudbalera. Do januara 2022. godine odigrao je čak 129 mečeva za seniorski tim Mančester junajteda, uz učinak od 35 golova i 12 asistencija, a stigao je i da debituje za reprezentaciju Engleske. Odigrao je finiš meča protiv Islanda, samo nekoliko dana prije nego što će sa Filom Fodenom biti izbačen iz nacionalnog tima jer su u karantin dovodili nepoznate žene kojima su željeli da plate da provedu noć u njihovim sobama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC