• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan zbog zvijezde Milana sebi smanjio platu - titula mu bila važnija: Hoćete moju kuću? Daću vam i nju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zlatan Ibrahimović ispričao da zarađuje manje

 Zlatan Ibrahimović smanjio platu zbog zvijezde Milana Izvor: Profimedia/Marco Canoniero/Alamy Live News

Jedan od najboljih napadača u ovom vijeku na samom kraju karijere gotovo besplatno igra za ekipu Milana. Mnogo je patio Zlatan Ibrahimović tokom prethodne sezone, nije mogao da bude na terenu dok su njegovi saigrači išli ka tituli u Seriji A, a mnogi ne znaju kakvu je on žrtvu podnio.

Pored toga što je bio jedan od najbitnijih ljudi u svlačionici, šampionskim mentalitetom dizao tim u teškim trenucima i često držao motivacione govore pred utakmice, Ibra se odrekao i novca. Taj detalj otkrio je tek na kraju razgovora, nakon što je objasnio da i dalje ima želju da igra fudbal i takmiči se protiv mlađih rivala, ali i saigrača koji mu "uzimaju" minute na terenu.

"Obećao sam treneru da ću odgađati operaciju kako bih pomogao ekipi. Kažem vam, nikad nisam patio kao prošle sezone kako bismo osvojili trofej. Ako ne postavim ciljeve opustiću se i osjećati se kao da pripadam prošlosti. Ne, ja pripadam sadašnjosti. Želim da se borim sa saigračima za minutažu. Inače ne bih bio ovdje", poručio je Ibrahimović.

Novinari DAZN-a na kraju su pitali Ibrahimovića može li nagovoriti Rafaela Leaa, prošle sezone najboljeg igrača Milana, da potpiše novi ugovor. Aktualni ugovor Portugalca i italijanskog kluba važi do 2024. godine, a pregovori traju već mjesecima. "Smanjio sam svoju platu kako bi njemu dali više novca. Skoro pa igram besplatno. Ako želite moju kuću, daću vam je", rekao je Zlatan Ibrahimović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC