• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako se Mesi zahvalio Argentincima za titulu u Kataru: Leo potrošio 200.000 evra - SVI su dobili luksuzan poklon!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji fudbaler svijeta kupio 35 skupojcenih telefona, "okupao" ih u zlatu, pa poklonio prijateljima i saradnicima.

 Mesi kupio pozlaćeni telefon saigračima i trenerima iz Argentine Izvor: Instagram/idesigngold/printscreen

Lionel Mesi je u finišu prethodne godine ostvario svoju najveću želju u profesionalnoj karijeri, sa reprezentacijom Argentine stigao je do trofeja namijenjenom najboljoj reprezentaciji na svetu. Bio je to jedini veliki trofej koji mu fali i pehar zbog kojeg su ga prethodnih godina osporavali. Zapravo, zameralo mu se da nije lider kada obuče dres reprezentacije, što je u Kataru potpuno demantovao.

Bio je najbitniji igrač tima, vukao je reprezentaciju do samog kraja turnira, postigao i dva golova u finalu protiv Francuske, ali i ne samo to. U svakom trenutku bio je tu za saigrače, a koliko mu je značio uspjeh sa nacionalnim timom na Mundijalu pokazuje i gest zbog kojeg je potrošio preko 200.000 evra. Sve svoje saigrače, ali i ljude iz stručnog štaba častio je na isti način - pozlaćenim Ajfonom 14! Pogledajte kako izgleda:

"Bilo je zadovoljstvo isporučiti 35 zlatnih Ajfonoma Lionelu Mesiju, koji ih je podelio svojim saigračima i stručnom štabu zbog osvajanja Svjetskog prvenstva", navodi se na profilu firme sa kojom je Argentinac sarađivao. On je lično preuzeo mobilne telefone, fotografisao se sa zaposlenima i zatim preuzeo na sebe da podeli prijateljima poklone kako bi uspomena na posao urađen u Kataru trajala zauvijek.

Podsjećamo, Lionel Mesi je peti put igrao na Svjetskom prvenstvu, a Mundijal u Kataru bio mu je ubjedljivo najuspješniji. Tokom takmičenja je postigao sedam golova i zabeležio još tri asistencije, čime je zaslužio nagradu za najboljeg igrača turnira. Upravo na osnovu toga, FIFA ga je proglasila za najboljeg u 2022. godini, što je iznerviralo Benzemu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC