• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 U DERBIJU IZGLEDA POSTOJI SAMO JEDAN GUBITNIK, A TO SAM JA! Trener Zvezde pred derbi: Italijani kažu "U džepu imaš evro"
 U DERBIJU IZGLEDA POSTOJI SAMO JEDAN GUBITNIK, A TO SAM JA! Trener Zvezde pred derbi: Italijani kažu "U džepu imaš evro"

U DERBIJU IZGLEDA POSTOJI SAMO JEDAN GUBITNIK, A TO SAM JA! Trener Zvezde pred derbi: Italijani kažu "U džepu imaš evro"

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trener Crvene zvezde obratio se novinarima pred meč protiv Partizana.

 U DERBIJU IZGLEDA POSTOJI SAMO JEDAN GUBITNIK, A TO SAM JA! Trener Zvezde pred derbi: Italijani kažu "U džepu imaš evro" Izvor: TV Arena sport/screenshot

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević najavio je 169. prvenstveni okršaj protiv Partizana. Na konferenciji dan pred utakmicu govorio je o prednostima Partizana nakon što je Igor Duljaj nasledio Gordana Petrića, a crno-beli pokušali da šok terapijom prodrmaju ekipu nakon tri uzastopna loša rezultata na svom terenu.

Konferencija Zvezdinog šefa struke protekla je u dobrom raspoloženju, jer je mladi strateg uveren u dobar rad i pripremu svojih fudbalera, a razgovor sa novinarima obeležila su dva detalja. Prilikom jednog odgovora citirao je frazu koju koriste Italijani i objasnio da na početku utakmice u džepu imate jedan evro koji ne treba da izgubite, a da do kraja susreta treba da zaradite tri.

Još zanimljivije bilo je kada je pojasnio kako se pred svoj prvi derbi suočio sa frazama da može mnogo da izgubi na meču protiv Partizana, a da je i sada atmosfera da Duljaj nema šta da izgubi, a da bi ponovo Crvena zvezda mogla da bude gubitnik. Konstatovao je Miloš Milojević kako je očigledno da u "večitom" derbiju postoji samo jedan gubitnik - on, bez obzira u kakvom raspoloženju timovi čekaju taj meč.

U kartici "razvoj događaja" pročitajte čitavu konferenciju.

13:25

KRAJ KONFERENCIJE!

Konferencija za medije trenera Crvene zvezde Miloša Milojevića završena je i sada crveno-belima ostaje samo da obave poslednje pripreme pred meč protiv Partizana. Podsećamo, "večiti" derbi igra se u petak od 19:00 časova, a vi ćete tekstualni prenos moći da pratite uz MONDO.

13:19

A sve sem pobede...?

"Ne bi bio neuspeh, ali bi bio gorak uspeh. Pričamo o tome od kako sam došao. Ja sam dobio cilj od kluba da budemo prvi 26. maja, idemo svaku utakmicu da pobedimo i idemo dobro ka tom cilju. Nadam se da ćemo te navike zadržati", zaključio je trener Zvezde na kraju konferencije.

13:19

O Igoru Duljaju!

"Svakako da Duljaj može energijom i poznavanjem derbija da prenese šok terapiju. On je imao malo vremena za neke smernice kako želi da igra njegova ekipa. Imaju prednost, on dobro poznaje ekipu, ali i mene raduje što dobro radimo i što u našoj kući mi moramo da se pitamo bez obzira na protivnika", kaže Milojević.

13:16

Evro u džepu...

"Zna Duljaj ko su njegovi najbolji igrači, neće promeniti desetoricu fudbalera. U pripremi se fokusirate na sebe, probate da se nametnete bez obzira na protivnika. Utakmica krene sa jednim evrom u džepu, nemojte da ga izgubite. Tako kažu Italijani, ako možeš da zaradiš tri... Nije nam to cilj, ali ako se desi Bože moj. ne volim kalkulacije kad imamo sve u svojim rukama", zaključio je mladi stručnjak.

13:14

To nije DNK Zvezde!

"Mi ne možemo da igramo protiv Partizana kao Mladost GAT, da igramo reaktivan fudbal, da ih na našem terenu čekamo na kontru. to nije DNK Zvezde, nama reper moraju da budu neke druge ekipe. Verujem da su igrači gledali tu utakmicu, mi smo je svakako pogledali", osvrnuo se Milojević na poraz Partizana.

13:13

Samo jedan gubitnik!

"Ja ne znam, kad sam dolazio bilo je da mogu da izgubim prednost, sad kažu da oni ne mogu ništa da izgube i da samo mi. Izgleda da u derbiju postoji samo jedan gubitnik i to sam uvek ja. Igor Duljaj je odigrao mnogo derbija kao igrač, bio je uspešan u dresu Partizana. Kad utakmica krene vi možete da promenite 3-5 odsto izmenama, sve ostalo su pripreme. Morate uvek i da računate na individualce", kaže milojević.

13:10

Nije na nivou Lige šampiona!

"Uz dužno poštovanje svima, ovde ne možemo da se spremamo za Ligu šampiona. Ni protiv koga nismo podređeni, a u Ligi šampiona bismo bili. Da li nam fali kvalitetnijih utakmica? Da. Treba nam i četiri kvalitetna meča u letnjem pripremnom periodu, protiv timova iz Top5 evropskih liga", ispričao je Zvezdin trener.

13:08

Pritisak?!

"Ja se osećam kao da sam ovde četiri godine, od 2019. godine. Pritisak je veći na šefa, ali oseti se i na pojedincima. Kada se napravi atmosfera da je na život ili smrt... Važnost poremeti igrače, oni pomisle da se nešto mora. Ja se ne krijem iza odgovornosti, mislim da moramo samo da igramo fudbal. Mi hoćemo da igramo našu igru, uz oprez na njihove kvalitete. Znam da su navijači najsrećniji zbog rezultata, moramo da razmišljamo i o tome", kaže Milojević.

13:06

Nije lakše...

"Ne bih rekao da mi je olakšana priprema utakmica jer je Partizan promenio treninga, ekipa uvek odgovori na to, zbije redove nakon šok terapije. Novi trener uvek donese nove stvari i to nam ne odgovara. Mi ne spremamo utakmicu na osnovu bodovne razlike, gledamo da podignemo naše igre. Iz dobrog performansa treba da izađe rezultat", kaže šef struke crveno-belih.

13:04

O igračkom kadru!

"Jesmo favorit, ali se malo to previše potencira zbog prethodnih utakmica. To se u fudbalu ne podrazumeva, morate da izađete kao pobednik. Imamo par zdravstvenih problema, malo problema sa virusima i to su znaci pitanja. Imam veliku grupu igrača, ko bude tu taj je najbolji za sutra i mora da dogovori zahtevima", zaključio je trener Zvezde.

13:03

Prve reči!

"Očekivanja su da nastavimo trend dobrih igara i rezultata. Poštujemo našeg najvećeg rivala, nikada ih ne treba potceniti jer imaj utradiciju, inat i ponos. Mi verujemo u ono što radimo, imamo publiku i teren na našoj strani, pa ne mogu da prihvatim da će biti motivisaniji u ovoj situaciji. Ne mislim da se sada rešava prvenstvo, ima još bodova i moramo da igramo do kraja. Obaveza je da opravdano očekivanja i idemo iz utakmice u utakmicu", na početku je rekao Milojević.

13:01

Počinje konferencija!

Pred medijima je trener Miloš Milojević.

12:50

Očekivanja Kosanovića!

Nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović pričao je za MONDO o svojim očekivanjima od okršaja dva najveća srpska kluba.

12:40

Očekivanja Tomića!

Nekadašnji fudbaler Partizana Đorđe Tomić pričao je za MONDO o svojim očekivanjima od okršaja dva najveća srpska kluba.

12:25

Obraćanje Duljaja!

Novi trener Partizana Igor Duljaj i kapiten crno-belih Slobodan Urošević već su obavili konferenciju pred najbitniji meč srpskog fudbala. Pročitajte šta su imali da kažu u razgovoru sa novinarima i kako oni vide gostovanje Crvenoj zvezdi.

12:10

Dobar dan!

Crvena zvezda će u petak (3. marta) od 19:00 dočekati Partizan, a 169. derbi mogao bi da stavi tačku na šampionsku titulu. Crveno-beli imaju 13 bodova prednosti i eventualnom pobedom dodatno bi uvećali razliku, što bi bio ključan korak ka tituli i grupnoj fazi Lige šampiona. Svoja očekivanja pred meč od 13:00 izneće trener Zvezde Miloš Milojević.

UKRATKO

  • 169. derbi se igra u petak
  • Termin je 19:00
  • Zvezda ima 13 bodova prednosti
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije